.:SoBoL:. Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Dzięki, tak myślałem ale nie wiedziłem ze FJRki maja kardana. Miłe zaskocznie :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 o jaaaastraszne.To chyba na jakiejs gorce bylo. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 nom nie wesoło.Ale zwsze jak jest zlot to ktośmusi wypie***lic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 nic dodać nic ująć... zachowaj bezpieczną odległość i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 komusi sie noga powinęła, walnął o glebę a co było dalej to już widać.Natępna przestroga, że trzeba mieć oczy do okoła głowy,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 mi te zdjęcie wygląda na częściowy fotomontaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 mi te zdjęcie wygląda na częściowy fotomontaż... A moze to skuter? :buttrock: Bądź, co bądź jednoslad :mrgreen: Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 mi te zdjęcie wygląda na częściowy fotomontaż... A moze to skuter? :P Bądź, co bądź jednoslad :mrgreen: Młoda przyjrzyj się kolesiowi, który nie ma nóg a inny jest jakiś nieproporcjonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 mi te zdjęcie wygląda na częściowy fotomontaż... A moze to skuter? :P Bądź, co bądź jednoslad :mrgreen: Młoda przyjrzyj się kolesiowi, który nie ma nóg a inny jest jakiś nieproporcjonalnyMozesz wyjasnic o co Tobie biega?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi