a!ntek Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Jako, że czeka mnie w najbliższym czasie kupienie takiego łańcucha o długości równika chciałem się upewnić, czy ktoś z Forumowiczów nie ma dobrej mety na tanie łańcuchy. Obecnie posiadam dość dobrą ofertę, ale może ktoś kupował jeszcze taniej. Przypominam, że chodzi mi o ceny łańuchów X-ringowych w wersji 530, a więc do dużych i silnych sprzętów, zatem opinie Użytkowników mniejszych motocykli będą dla mnie bezużyteczne. Jeśli ktoś kupował taki łańcuch to proszę o podanie ilości ogniw jakie zanabył. Z góry dziękuję za rzeczową i konkretną odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Zakładasz serię, czy coś dłuższego (może zakładasz jakaś zajebista zębatka z tyłu itp ??). Może podaj ilość ogniw, to się zobaczy jakie są możliwosci w ogóle. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Potrzebuję na razie jeden 114 ogniw i jeden 112-114 ogniw. Ile dokładnie będę wiedzieć na dniach. Jakby były jakieś propozycje od Forumowiczów to bardzo proszę tutaj lub na PW. Może ktoś ma jakieś 'jeszcze lepsze' dojścia. :D Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 za złoty DC (Dyna Chains) DC50MZO-G w krakowskim Raiderze 114 ogniw, x-ring, dedykacja 1100 ccm i 175 Km dałem miesiac temu 390 pln. Rozsądnie...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi