Tomek Kulik Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 (...) słyszałem jeszcze że próbują sprężonym powietrzem ale ono deformuje bak (...) To prawda, bak może się zdeformować :D Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 bedziesz mial wieksza pojemnosc po prostu :Dtaki babelek sie zrobi bo w zle strony sie rozejdzie, ja mam w motocyklu ladne wgniecenie, fakt ze motocykl enduro, ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo gary Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Zalej wodą i zrób sobie tzw. młotek bezwadnościowy (kawałek puca przesuwający się na drążku), spawaj blaszkę z uchem (najlepiej mig-mag w dwóch - trzech miejscach to będzie ładnie i równo ciągneła), pręt młotka zaczepiasz za ucho i ruszasz pucem, po kazdym uderzeniu powinno się odrobinę wyciągać - nie za ostro bo można porozrywac cienką blachę zbiornika. Wieksze doły po wytrawieniu zalewaj cyną taką do lutowania rynien (nie pamietam oznaczenia chyba 400), następnie szpachla z włóknem i finish. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi