vasiliy Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Jako byly wlasciciel polecam Honde CM 125 Custom, wiecej na mojej stronie (link ponizej). Pozdrawiam i zycze powodzeniaMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi125 Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 witam!Ja już 2 rok śmigam Yamahą Drag Star 125 i w 100% polecam ten sprzęt :banghead: Nie miałem z nim w ogóle problemów. Jak chcielibyście wiedziec coś więcej to dajcie znac, a z chęcią pomoge.PS. jak ktoś jest zainteresowany to planuje ją niedługo sprzedac- http://bikepics.com/members/obi17/01xvs125/ 8) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosenrot29 Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 czesc, za ile bys chcial ja sprzedac ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi125 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 hejkatu masz więcej--> http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=40363Co do ceny to napewno się dogadamy chociaż jak za motocykl w takim stanie to nie jest dużo :D Gdybyś bardzo chciał to możliwe też jest załatwienie rat.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 tutaj też możesz sobie poczytać o innej 125 (Virago): http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=26282 Uważana jest za jedną z najładniejszych (jesli nie najładniejszą) 125'tke na rynku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi125 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 heh każdy swoje chwali :D Ja jednak zostaje przy tym że Drag Star jest najładniejszą 125'tką na rynku (bez obrazy :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Sądząc z polskich oraz czeskich testów najlepszą chińską marką jest YUKI. Wiele wskazuje na to, że to przyzwoite motorki, są jednak wyraźnie drożesze od innych chińczyków. W ostatnim ŚM motocykli byl np. test chopperka 250 ccm YUKI, montowanego w Polsce. Ponoć nic się nie odkręca, dobre wyposażenie, jakość itd. PS. To nie reklama, nie jestem związany z tą firmą. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) A co wy pindolice za przeproszeniem mam pioneera 125 zajebisty motorek i dalem za niego tylko 4 kola pali 3 l na 100 dokladnie to 3,1 nawet jak jade na wysokich obrotach nie spala wiecej doskonaly motorek bezawaryjny jezdzi bosko swietny odglos jedyna wada jest taka ze jedzie max 100 km/h a z pasazerem 90 ale lekki tuning i bedzie bosko motorek wart swojej ceny najlepsze jest to ze na zlocie ostatnio tuz za miastem minolem sciga no on jechal ze stala predkoscia a ja przyspieszylem poza miastem pasazer scigacza powiedzial do kierowcy zeby sie "nie dal tej 250" rzeczywiscie motorek wyglada jak 250 jest przepiekny i WART SWOJEJ CENY mam zaledwie 7 lat i prawojazdy a1 czyli pojemnosc mojej maszyny nie moze przekroczyc 125 i mowie ze jest on jak na to prawko idealny a co lepsza jestem pierwszym wlascicielem, motor jest nowy i dzieki temu ubezpieczenie jest tanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM TA MASZYNKE zapomnialem dodac ze przyjebanko ma extra rusza z 3 biegu ale 5 bieg to kleska jest tylko po to aby byl chodzi o utrzymanie niskich obrotow do 100 rozpedza sie gdzies na 400 m moze mniej ok 10 s przyspieszenie jest boskie ale po 90 zaczyna brakowac mu mocy moze jest to spowodowane chrzczonym palwem na jakim jade kolo mojej miejscowosci jest gorka jak kupilem motor i jechalem za paliwie jakie juz mial poradzil sobie bez przeszkod a teraz bez redukcji nie podjade naprawde to moze miec wielkie znaczenie ale jak ktos chce duzych osiagow to sciga poloecam a nie chopeera/cruisera jesli o to chodzi to powiem to jeszcze raz i bede wiele razy powtarzal to jest najlepsza 125 w swojej klasie i jaka do tej pory jezdzilem pozdrawiam i goraco polecam Edytowane 19 Maja 2006 przez filon89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi