Skocz do zawartości

PIONEER 125 ccm

Rosenrot29
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

Ja już 2 rok śmigam Yamahą Drag Star 125 i w 100% polecam ten sprzęt :banghead: Nie miałem z nim w ogóle problemów. Jak chcielibyście wiedziec coś więcej to dajcie znac, a z chęcią pomoge.

PS. jak ktoś jest zainteresowany to planuje ją niedługo sprzedac- http://bikepics.com/members/obi17/01xvs125/ 8)

Pozdr.

hejka

tu masz więcej--> http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=40363

Co do ceny to napewno się dogadamy chociaż jak za motocykl w takim stanie to nie jest dużo :D Gdybyś bardzo chciał to możliwe też jest załatwienie rat.

Pozdrawiam

Sądząc z polskich oraz czeskich testów najlepszą chińską marką jest YUKI. Wiele wskazuje na to, że to przyzwoite motorki, są jednak wyraźnie drożesze od innych chińczyków. W ostatnim ŚM motocykli byl np. test chopperka 250 ccm YUKI, montowanego w Polsce. Ponoć nic się nie odkręca, dobre wyposażenie, jakość itd.

PS. To nie reklama, nie jestem związany z tą firmą. 8)

• 2 miesiące temu...

A co wy pindolice za przeproszeniem mam pioneera 125 zajebisty motorek i dalem za niego tylko 4 kola pali 3 l na 100 dokladnie to 3,1 nawet jak jade na wysokich obrotach nie spala wiecej doskonaly motorek bezawaryjny jezdzi bosko swietny odglos jedyna wada jest taka ze jedzie max 100 km/h a z pasazerem 90 ale lekki tuning i bedzie bosko motorek wart swojej ceny najlepsze jest to ze na zlocie ostatnio tuz za miastem minolem sciga no on jechal ze stala predkoscia a ja przyspieszylem poza miastem pasazer scigacza powiedzial do kierowcy zeby sie "nie dal tej 250" rzeczywiscie motorek wyglada jak 250 jest przepiekny i WART SWOJEJ CENY mam zaledwie 7 lat i prawojazdy a1 czyli pojemnosc mojej maszyny nie moze przekroczyc 125 i mowie ze jest on jak na to prawko idealny a co lepsza jestem pierwszym wlascicielem, motor jest nowy i dzieki temu ubezpieczenie jest tanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM TA MASZYNKE

zapomnialem dodac ze przyjebanko ma extra rusza z 3 biegu ale 5 bieg to kleska jest tylko po to aby byl chodzi o utrzymanie niskich obrotow do 100 rozpedza sie gdzies na 400 m moze mniej ok 10 s przyspieszenie jest boskie ale po 90 zaczyna brakowac mu mocy moze jest to spowodowane chrzczonym palwem na jakim jade kolo mojej miejscowosci jest gorka jak kupilem motor i jechalem za paliwie jakie juz mial poradzil sobie bez przeszkod a teraz bez redukcji nie podjade naprawde to moze miec wielkie znaczenie ale jak ktos chce duzych osiagow to sciga poloecam a nie chopeera/cruisera jesli o to chodzi to powiem to jeszcze raz i bede wiele razy powtarzal to jest najlepsza 125 w swojej klasie i jaka do tej pory jezdzilem pozdrawiam i goraco polecam

Edytowane przez filon89