enduroguy Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Czlowieku ja mam 170cm i YZ'ką będe teraz latał i nie widze problemow :evil: . TS'ki szukaj japonskiej! Jak mialem 160cm to na suzuki sobie dawalem rade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 To teraz zostalo mi tylko sprzedac simsona i kupic jakies enduro. Pewnie kupie dopiero w kwietniu bo mam urodziny i imieniny takze bedzie jeszcze troche kasy o dolozenia 8) A te yamahy ani suzuki nie maja rozrzusznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 ja mam niecale 1.60 i na derbi senda siedze normalnie(nietotykam calą stopa, ale utrzymuje sie bez problemu) a on jest wyzszy od dt,mtx itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 A te yamahy ani suzuki nie maja rozrzusznika? No małe enduraki niemają. Ale to niejest zadna przeszkoda bo jesli jest w dobrym stanie technicznym to zawsze pali na 1 kop::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Bardzo dobrze, ze nie zdecydowales sie na Wilge. Co prawda w tescie w ŚM albo w Motocyklu (juz nie pamietam) wypadla calkiem niezle, ale co Chinskie to Chinskie- niestety. Mam podobny sprzet i przez niego w sezonie 2005 zrobilem ok 500km :) A co do kolejnego sprzeta to ja bym wolal 10 lat nowszy skuter niz starsza biegowke, ale to jest tylko moje zdanie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Bardzo dobrze, ze nie zdecydowales sie na Wilge. Co prawda w tescie w ŚM albo w Motocyklu (juz nie pamietam) wypadla calkiem niezle, ale co Chinskie to Chinskie- niestety. Mam podobny sprzet i przez niego w sezonie 2005 zrobilem ok 500km :) A co do kolejnego sprzeta to ja bym wolal 10 lat nowszy skuter niz starsza biegowke, ale to jest tylko moje zdanie. Pozdro Edit: Kurde sory, ale nie wiem czemu moj post wyskakuje 2 razy. Prosze moda o usuniecie, bo albo w prawym, gornym nie ma krzyzyka, albo ze mna jest cos nie tak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Wilgi kompletnie nie opłaca się kupywać... jak się trochę poszuka to można znaleźć za 1000-1200zł wilge/questa z 2003/4 więc za simsona z np 1988 weźmiesz więcej :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzebyk1990 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Simsonek jest lepszy bo można jeździć nim wszędzie i jak sie zepsuje to klocki można kupić wszędzie i za grosze a przy Chińczyku nie był bym tego taki pewien. Może i jeździ przyjemnie dla uszu ale Simsonek jest mocniejszy. Ale przyznam Wiliga jest dosyć ładna :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi