Sajmon_King Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Mam niestety taki wynalazek nietypowy i pytanie... czy łożysko igiełkowe pasuje od innych 50tek jak rs50? Gdzie fachowo dobiore i znajde w rozsadnej cenie cześci do aprilki? Potrzebuje jeszcze pierscienie...Oto motorekTo mój pierwszy post na tym forum, mam nadzieje ze powaznie go potraktujecie...Enduro forever!!! :evil: PozdrawiamSajmon_king Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonny Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Może najpierw postaraj się o jakąś serwisówkę. Z niej zdobędziesz wymiary i oznaczenia potrzebujących części i będziesz mógł spróbować dobrać od czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Który to rok?I jaki silnik?Minarelli czy Rv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam!! Czesci albo szukaj na bazarach motocyklowych albo zadzwon do motoromy www.motoroma.pl . No chyba ze znajdziesz na allegro w co bardzo watpie. Bedziesz musial podac model silnika... Tak na marginesie to nie zastepuj tych czesci innymi, jesli nie chcesz miec problemow kup oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 http://www.serviceaprilia.com/public/lum/i...eg%2050-125-250 zobacz moze cos bedzie pasowac,czesci najlepiej MOtoroma i mototecnica (jak jeszcze jest mototecnica)oba sklepy w warszawie Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Który to rok?I jaki silnik?Minarelli czy Rv? Raczej minarelka am4 :evil: Co do lozyska to zobacz na www.sklep.mieloch.pl tu napewno coś sie znajdzie ;]jak to minarekla am6 to lozysko od am 6 podpasi ;] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_King Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Dziekować Wam, zalatwiłem u gosci w Poznaniu to łożysko... cool...ale ciąg dalszy niemiłych niespodzianek...króciec łączący cylinder zgaźnikiem zaginął... nie wiecie jakie to oznczenie RV4AP na silniku?? Jaki to model silnika?? Pozdro...w następnym poście zamieszczę filmik z mojego ujeżdzania etz250 cross... looknijcie i powiedzcie co sądzicie o tej konstrukcji... Pozdrawiam look... jak obiecałem filmiki z etk... napiszcie co myslicie o tym wynalazku ;-D http://atos.wmid.amu.edu.pl/~d115664/cross.avihttp://atos.wmid.amu.edu.pl/~d115664/cross1.avi pozdro Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez Sajmon_King Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi