Prot Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 I jak bylo?? :] Dla mnie nawet niezle KIlku znajomych z forum spotkalemJa też :mrgreen: Nawet policzyłem. 18 osób ;) . Beze mnie :mrgreen: Nooo... serce się raduje, jak człowiek pomyśli, że niedługo wiosna przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Taaa...a do mnie nikt nie zadzwonił i sam się wałesiłem (sorki... z synem) po bajzlu. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Drogowiec - sorry tak wypadło. Duża grupa miała wypad do Bielska wczoraj na zakupy :arrow: odcięcie od internetu do piątku. Powrót w godzinach wieczornych, potem omawianie wrażeń, a dziś rano spotkanie na bajzel bylo mocno improwizowane. Nie martw się, sezon jeszcze się nie zaczął - będzie jeszcze okazja :banghead:P.S. Chłopaki z Deep Purple koncertujący w Katowickim Spodku też byli zawiedzeni, że do nich nie wpadłem. Ale motocykle przede wszystkim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Purplami się nie martw.. Straszne cieniasy na koncertach. Typowo studyjna kapela. Nie dziwota, że morki wybrałeś. W sobotę byłem w Częstochowie oglądać TDM-kę. Głęboko się nad nią zastanawiam, bo skąd w sprzęcie z roku 1997 przebieg 26 tysięcy? I skąd szafa z cyfrowym licznikiem kilometrów? Ale moto zrobiło dość pozytywne wrażenie. Myślę. Do zobaczenia gdzieś kiedyś. W kocu we Wrocu bywam czasem u syna. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 A ja juz nie mgoe sie doczekac nastepnego :) 30 kwietnia jest :} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 OCZywiscie ja sie zameldowalem na tym old timer:D I Kawalek naszego squadu :? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 w kwietniu wiecej polazimy;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi