czacha9 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 WITAM :!: Z góry w silniku wystaje mi taka odizolowana śruba jest ona z wskażnika od luzu. Odkręciłem pokrywe ale niema tam żadnego mechanizmu czy ktoś wie jak ma wyglądać ten mechanizm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 8O gdzie masz tą śrubę ? Nie chodzi ci przypadkiem o śrubę od regulacji skrzyni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ten mechanizm to blaszka, która dotyka tego ruchomego wałka tylko gdy wrzucony jest luz. Wygląda ona tak http://agmot.pl/foto/5164.jpgWystępuje tylko w Simsonach SR50, w S51 otwór w karterze jest zaślepiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja jescze nie widzialem simsona, z ktorym ten luz by chodzil. A tak sie zapytam: jaka jest orginalna przednia zebatka w skuterze??? SR50?16 zebow czy 15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ten mechanizm to blaszka' date=' która dotyka tego ruchomego wałka tylko gdy wrzucony jest luz. Wygląda ona tak http://agmot.pl/foto/5164.jpgWystępuje tylko w Simsonach SR50, w S51 otwór w karterze jest zaślepiony. Dobrze wiedzieć, że w simsonach takie cuda montowali :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Ja jescze nie widzialem simsona' date=' z ktorym ten luz by chodzil. A tak sie zapytam: jaka jest orginalna przednia zebatka w skuterze??? SR50?16 zebow czy 15?[/quote'] U kumpla działa idealnie 8) U mnie niestety nie bo nie chce mi się założyć tej blaszki :evil: SR50 ma orginalnie 16 zębów ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoNiU Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 s51 ma orginalnie 15 zebów :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi