rebel Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Jakie to ma znaczenie kiedy, bez śniegu, sucho ,na plusie i już początek jest.A parade to można sobie urządzić we własnym zakresie :mrgreen: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Jakie to ma znaczenie kiedyDla niektorych Bemowo to swietna okazja na spotkanie wielu starych znajomych z calej Polski :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 :D zapoznałam się już z położeniem pewnego miejsca, gdzie można smacznie i w miłej atmosferze zjeść, więc...:mrgreen: dofiaczku, będziesz w tym roku? PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 A co - mam juz sie faszerowac slodyczami zeby tluszczyku nabrac? Podaj tylko wymiary drzwizek, zebym se w piecyku zmiescil :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 W reklamie w ŚM podali adres http://www.otwarciesezonu.com.pl/ szkoda że tam są jeszcze info o 2005 dopisanewysłałem maila z zapytaniem do organizatora a to odpowiedź:Witam Aktualny termin Ogólnopolskiego Otwarcia Sezonu Motocyklowego naLotnisku Bemowo w Warszawie to 22 kwietnia 2006. Pełna informacja będzie w najbliższym numerze Świata Motocykli.Koszty będą takie same jak w roku ubiegłym tj. wjazd 18 zł.Koszulka + znaczek = 12 zł. Przepraszamy za komplikacje. Pozdrawiam Michał Kubiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 to czekam do kwietnia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 No to już rozsądniejszy termin, a nie ten zimowy. Bo już zaczynałem przyklejać łebkami pinezki do opon coby mnie po drodze nie rzucało jak pługopiaskarki nie dadzą rady odśnieżyć 18 marca.Procu! Pługu już nie rób do swojej maszyny - myślę że w kwietniu nie będzie już czego odśnieżać. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Procu! Pługu już nie rób do swojej maszyny - myślę że w kwietniu nie będzie już czego odśnieżać. :twisted: dokładnie wtedy to tylko dzeszcz moze byc , ale to mniej uciązliwe zjawisko... Jednak ja wiem ze bedzie słoneczny dzien z temperaturą 17 stopni :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Dla niektorych Bemowo to swietna okazja na spotkanie wielu starych znajomych z calej Polski Zatem serdecznie zapraszam i miło mi będzie poznać :) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Doridofo napisał: Dla niektorych Bemowo to swietna okazja na spotkanie wielu starych znajomych z calej Polski Zatem serdecznie zapraszam i miło mi będzie poznać ButtrockJa tez z przyjemnością lub bez niej poznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Sie zaraz okaze, ze pol Wawy bedzie czekalo w tym roku na jednego goscia z okolic Zielonej Gory :mrgreen: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 No to już rozsądniejszy termin' date=' a nie ten zimowy. Bo już zaczynałem przyklejać łebkami pinezki do opon coby mnie po drodze nie rzucało jak pługopiaskarki nie dadzą rady odśnieżyć 18 marca.Procu! Pługu już nie rób do swojej maszyny - myślę że w kwietniu nie będzie już czego odśnieżać. :mrgreen:[/quote']Ja bym się chętnie pod Łódź podczepił jak ode mnie ze wsi nikt nie będzie jechał :P;) Myślę, że przez dwa miesiące sprzęta zdążę kupić :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Myślę' date=' że przez dwa miesiące sprzęta zdążę kupić [/quote'] no to BA ale nie spiesz sie co by nie załowac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGENTII(MANIEK) Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Kwiecień bardziej mi sie podoba, w marcu może nie wypalic, bo tej zimie sie nie śpieszy do końca, przynajmniej w Olsztynie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 8O ... ale...ale..to jest ponad miesiac pozniej niz planowany 18 marca :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi