Dario.G Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Byłem dzisiaj w PZU stawka AC za mojego giesa 3152zł 8O 8O 8O KOSMOS :!: Z 5 MIECHÓW MUSIAŁBYM NA TO ROBIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 a pytałes w Garwolinie ?? Ja nie miałem problemu w PZU oc i ac na Kawe tylko potrzebny był świstek o 2 rodzajach zabezpieczenia i 2 tyś za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 nie pytałem, niestety mam stałe zameldowanie w wawie, wiec koszą mnie po warszawskich stawkachżałuje ze nie zrobiłem sobie AC na traktor ;-) to uzbierałbym wiecej zniżek, a tak mam dopiero 20%, na szczeście w OC mam 60%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 najlepiej zrobić współwłasność z kimś np(tatą, dziadkiem, mamą , wujkiem) kto ma 50-60% zniżek. Ja do fazera dostałem cały pakiet za darmola na rok i robie współwłasność z tatą i za 2 lata zapłace tylko 60%!!a nie turdno znaleść takie delikwenta który ma zniżki!! pzdr tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 najlepiej zrobić współwłasność z kimś np(tatą' date=' dziadkiem, mamą , wujkiem) kto ma 50-60% zniżek. Ja do fazera dostałem cały pakiet za darmola na rok i robie współwłasność z tatą i za 2 lata zapłace tylko 60%!! a nie turdno znaleść takie delikwenta który ma zniżki!! pzdr tra[/quote'] Gorzej jak bedziesz mial wypadek z Twojej winy, to wtedy tatusiowi znizki poleca i wtedy zobaczymy co on na to powie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 tylk 10% !! no a co ma powiedzieć NIC synu jeździj ostrożniej po sie zabijesz!! POZATYM NIE BIORĘ POD UWAGĘ ŻE BEDE MIAŁ WYPADEK!!! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Błędne jest rozumowanie że firmy ubezpieczeniowe są dla nas, tak na prawde to my jesteśmy dla nich, i taka jest prawda. najlepiej jak byśmy nie zgłaszali szkód i tylko składki płacili, firma jakoś musi generować zysk. Mamp pytanie, ponieważ motocyklem zazwyczej jeździ sie przez pół roku, to niektórzy wykupują ubezpieczenie i rozkładają składke na dwie raty. płacą pierwszą na wiosne, drugiej nie płacą i umowa sie w związku z tym sama rozwiązuje. Czy ktoś z Was tak robił kiedyś? jeśli tak to czy nie ma np problemu żeby ubezpieczyć sie jeszcze raz w tej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi