Tomek Kulik Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Nie martw się wielkością sprzęta. Wszak pięćsetką już trochę jeździłeś, ino z nogami do tyłu.Gratuluję i zapraszam na wyprawy. Zaglądaj do działu Podróże.Tomek. P.S. Właściwy motocykl do kasku... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 "Nie martw się wielkością sprzęta. Wszak pięćsetką już trochę jeździłeś,ino z nogami do tyłu. Gratuluję i zapraszam na wyprawy. Zaglądaj do działu Podróże. Tomek. P.S. Właściwy motocykl do kasku..." :evil: :D :D Dzięki Tomku,widziałem, że organizujesz wyprawę na Białoruś.Zresztą jak widzę to na podróże to wiele jest różnych opcji. Ja dostałem zaproszenie od dobrego kumpla na wyprawkę w Bieszczady i na Słowacki Raj. Strasznie się napaliłem,bo uwielbiam Bieszczady a na Słowackim Raju też kiedyś byłem i jest tam genialnie. Do maja jednak jest jeszcze sporo czasu i nigdy do końca nie wiadomo jak wyjdzie.Najbardziej lubię spontaniczne decyzje w ostatniej chwili.Pojawię sie z pewnością na następnym kulikowisku.Na pewno się wiele nauczę. P.S.Cholernie się boję dziur w tych j*b...ch polskich drogach.Dzisiaj przed Górą Kalwarią renówą wpieprzyłem się w taką, że chyba z 20cm głęgokości miała.Guma na miejscu i wymiana koła... szlag by to trafił.Dobrze,że mi podwozia nie urwało. Pozdrawiam wszystkich:) i oby wiosna szybko przyszła i wolno poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Light blue Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 hmmm..pozazdroscic :mrgreen: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usul Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 No to gratulacje i oby do wiosny :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 W profilu jest taka opcja 'Motocykl' widze, że jeszcze nie napisałeś tam nic...zmieniaj a szybko...Gratulacje :evil: :lol: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 "W profilu jest taka opcja 'Motocykl' widze, że jeszcze nie napisałeś tam nic...zmieniaj a szybko...Gratulacje " Jak widać już mam. Dzięki.:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 BRAWO! :D <<---- to jest radość.A teraz poczytaj sobie tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=39881 :D <<<---- to jest smutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamzap Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Dołaczam się do gratulacji ,też nabyłem maszynę ,ale pierwszy sprzęt to jak pierwsza dziewczyna - pamięta się całe życie pozdr.o :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Fotka: http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...php?pic_id=2461 :D:):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Fotka: :lapagora: Człowieku' date=' teraz rozumiesz nas wszystkich, którzy prawie nocują w garażu. Takie cacuszko... hmmmm i ten pomruk wrrruuuummm... i te chromiki... mniam.Jeszcze raz gratuluję. Ja jestem bardzo zakochany w swoim Maruderku oto on: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Teraz szukaj jakiś fajnych sakiew (sakw?) i zapisuj się na wyprawę z nami.Na takim sprzęcie możesz jechać :D Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Oparcie i bagażnik już się robią. Stelaże w następnej kolejności.Sakwy muszą być spore,żeby wszystko się zmieściło. Niewątpliwie Białoruś to kusząca propozycja. Do maja sporo czasu i rozumiem, że lista będzie jeszcze otwarta? Nie jestem pewien czy wychaczę wolne 2-go maja.:DTo by była dolina. Pożyjemy zobaczymy. pozdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi