krawat1982 Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 mam do kupienia yamahe yz125 i kolezka mowi ze to jest 1995r.Nie jestem tak do konca do tego przekonany i chcialbym to sprawdzic ale nie bardzo wiem jak.Podobno z 5 pierwszych cyfr z ramy mozna to odczytac ale jakie sa tego zasady nie wiem.Prosze o w miare szybka pomoc...Dzieki i pozdrawiam.....krawacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 W dowodzie rejestracynym nie jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Daj numer VIN to sie sprawdzi. Nie zawsze sie da ale czesto mozna. Ewentualnie zadzwon do dealera Yamahy powinien Ci podac wedlug VINu. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 możesz jeszcze spróbować poszukać na stronke bikepics.com , tam jest kupa zdjęć więc powinno ci to pomóc określić w miarę precyzyjnie roczik według malowania ale najlepiej sugeruj się numerem vin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Po nr VIN mozesz sprawdzic na stronie:http://www.analogx.com/contents/vinview.htm pozdro,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawat1982 Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Dzieki chlopaki za pomoc....pozdrawiam!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi