Climat Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Hej.W najbliższych dniach chcę kupić tą maszynkę z 97 roku. Czy ktoś z was może mi powiedzieć na co zwrócić uwagę podczas kupowania? Motocykl i tak zabiorę na laserowy pomiar ramy ale może macie jeszcze jakieś inne propozycje o których warto pamiętać.Maszynka ta ma 37.000 przejechane (patrząc na inne w tym roczniku to może wydać się dużo, z drugiej strony jestem PRAWIE przekonany że przebieg jest oryginalny a nie cofnięty).Nie znam się na mechanice i stąd moje pytanie.Dzięki wielki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 sprawdz dokladnie plasitiki czy nie są nigdzie klejone i popękane. przy tym przebiegu sprawdź też łańcuch i zębatki, moszukaj śladów przetarć na podnóżkach, ewentualnych wycieków oleju...czego jeszcze? hmm może ktoś ma jeszcze propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 przy takim przebiegu łańcuch napewno był wymieniony ,plastiki napewno popekały na mocowaniach ,miałem kiedys srada600 kupic więc trochu szperałem i są wady:napinacz łańcucha rozrzadu pada jak w cbr i to jest najdroższe bo kosztuje ok 500zł sam napinacz a reszta raczej bez zarzutu , typowe wady suzuki czyli oszczedność na wszystkim Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris123 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Popatrz głęboko w oczy poprzedniemu właścicielowi kiedy mówi o sprzęcie :lol: - doradzam w aspekcie psychologicznym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi