portier Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam wszystkich. Śledzę od niedawna wasze (już nasze) forum i mam pytanko. Może ktoś z Was oriętuje się gdzie jest zblokowany moja Suzuki GSX 600F gdy w Brif'ie jest napisane o. leistungsbeschränkung 0900 02 ?????? Będę wdzięczny za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 To sobie dzial wybrales :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portier Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 to poradz lepiej jaki dział wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Mechanika ogolna na przyklad :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Jeżeli masz tak napisane w Biefie to nie masz blokady mocy. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portier Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 dzięki!!!!!!!! [ Dopisane: 07-02-2006, 12:27 ]Wiecie co ale zastanawiam się dlaczego, skoro nie ma blokady jest w Brifie napisane, że ma 37KW przy 8600 1/min.Niepowinno być czase troche więcej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Cosik pokręciłeś najlepiej jak poślesz mi na maila skan tego briefu. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portier Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 już posłałem Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Brak w skanie strony na której masz notatkę o.Leistunngbeschrenkung [ Dopisane: 07-02-2006, 15:05 ]OK ten egzemplarz opuścił fabrykę z mocą silnika 37kW. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi