Priest666 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Jeżeli ktoś bawi się w torrenty... to polecam stronkę link link . Jest to wyszukiwarka torrentów na całym świecie. Odnośniki do poszczególnych stron torrentowych z których się ściąga dany film (ale jest praktycznie wszystko ) Znalazłem tam Easy riders, Hells Angels On Wheels, Hells Angels Forever (zajefajny dokument poświęcony Hellsom - ino dźwięk bardzo marny, ale ogólnie spoko jeżeli ktoś jest maniakiem :biggrin: ) i wiele wiele innych. Ino do ściągania torrentów.. przypominam .. jest potrzebny program .. jak BitComet ..czy inne podobne. Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 The.Worlds.Fastest.Indian[2005]DvDrip[Eng]-aXXo Ogladalem jakis czas temu i nadal jestem pod urokiem tego filmu. PASJA w czystej postaci i to pasja zrealizowana. Niesamowity film i bardzo dobra rola odtworcy realnej postaci ... film na faktach. PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Js poszukuje filmu ''Cały ten zgiełk'' film głównie o POlskich harleyowcach.Widziałem kilka razy w tv i bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ja "Easy Ridera" jakieś 3 lata temu oglądałem film miał fajny klimacik no i to genialne zakończenie:D Już teraz chyba nie robią filmów bez happy endu.Kolejny film to "Skazany na Bluesa" może niezbyt długi motyw związany z motocyklami ale zawsze.Co sądzicie o Ghostriderze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_o_poranku Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 a czy ktoś z was był już w kinie na Ghost Rider z Nicolas Cagem ? oglądałem tylko zajawki. Klimat jest mroczny czyli taki jaki lubię. ale czy warto iśc do kina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi