Darek... Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ja powinieniem się zjawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ahhh ten rynek a ja myślałem, że chodzi o rynek -> targ -> bazar :buttrock: Nono w Fordonie się dzieje, święconka, potem 1 maja :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 No to po święconce ;) Dwa koszyki podczas jazdy w kufrze się troszkę wymieszały ale to nic, było fajnie. Potem kawa u księdza na plebanii :) :) Waldek z Motoflesza robił foty także niedługo powinny się tam pojawićPozdrawiam Michała, którego tam spotkałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam. Motoświęconka zaliczona choć nie obyło się w tym dniu bez przykrych niespodzianek.Moje moto się przewaliło na postoju ,czego efektem jest połamany kierunkowskaz i porysowana owiewka .No i koleś z Bractwa S. miał wywrotkie - pechowo coś .Przyznam Michale że nieżle się uwijałeś z tą kawusią. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Świetny pomysł z tą Święconką w kaskach.To nic że w kasku została sól i okruchy świątecznych potraw.Warto było przyjechać.Świeconkę w Bydgoszczy na stałe zapisuje w kalendarzu imprez dla motocyklistów.Pozdrawiam Bydgoszcz.Michał dzieki za kawę i do zobaczenia. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 w kasku została sól i okruchy świątecznych potraw. Kask najlepiej wylozyc workiem foliowym aby sie nie pobrudzil. Kto ma czas i chec to w kazdy czwartek o 19:30 moze zajechac do ksiedza na plebanie - sa spotkania z motocyklistami, ja dzisiaj bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciho Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ok, to i ja sie zamelduje :clap:Szkoda tylko ze dopiero teraz tu zajrzalem :wink: swieconka mnie ominela :cool:Ale panowie, sloneczny łyykend sie zapowiada :crossy: moze jakis wypadzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ja planuje jechac do Poznania na otwarcie sezonu. Nigdy nie bylem na tej imprezie wiec jesli ktos jest chetny to do zobaczenia ! Bede wyjezdzal z Torunia po 7 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobich Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Witam wszystkich ! takie pytanie jak wygląda sprawa majówki bo to już praktycznie za tydzień, jakieś informacje przecieki ;-) coś ciekawego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Wszystko możesz znaleźć TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Majowka juz za nami - no coments - do zlotu w inowroclawiu jeszcze daleko wiec moze jakies plany wycieczkowe albo spotkania weekendowe w plenerze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverCB500 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 NO TO CO WY NA TO?http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=43290&st=20pora sie zbierac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 A dla mniej zaawansowanych podroznikow :http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=40931&st=80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ruch motocyklowy w Bydzi upadl... a moze nikt oprocz mnie nie ma czasu spamowac bo wszyscy w trasie ?Kto ma czas i chec w sobote 20.05 to zapraszam do wziecia udzialu w paradzie po miescie z okazji zlotu ciezarowek.Zbiorka jest na lotnisku, wjazd tylko od ul. Inowroclawskiej o godz. 9:00 - to jedyna mozliwosc aby dostac darmowa wejsciowke na zlot - w nagrode za upiekszenie parady wlasnym motocyklem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 pobujalem sie dzis troche po miscie z kolega i musze powiedziec ze mamy sporo ladnych maszynek w tej naszej dziurze (czyt. bydgoszcz). :) szkoda ze tyle dziur na drogach, ale co tam. milej jazdy wszystkim i do zobaczenia na drodze.. ktos ma jakis plan na jutro wieczor?? pobujalem sie dzis troche po miscie z kolega i musze powiedziec ze mamy sporo ladnych maszynek w tej naszej dziurze (czyt. bydgoszcz). :cool: szkoda ze tyle dziur na drogach, ale co tam. milej jazdy wszystkim i do zobaczenia na drodze.. ktos ma jakis plan na jutro wieczor?? kurka, nie wiem co jest z tym forum, ciagle sie wiesze a potem 3 posty wyskakuja.do kosza je!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi