lepi Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Witamnie widzialem gdzie temat wcisnąć bo nie bardzo z motorami ma coś wspólnego. Potrzebuję wynając mieszkanie (lub dom) w Poznaniu lub okolicach. Oczywiscie jakies pomieszczenie na motor jest niezbedne :banghead: Cena do 1000 zł + opłaty. Najchetniej dwa pokoje. Od 1 kwietnia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Tu gdzie ja mieszkam, jest budynek, który w całości składa się z wynajmowanych mieszkań. Nowoczesny, z garażem podziemnym (pilnowanym przez ciecia), w bardzo dobrej lokalizacji (na końcu dwupasmowej części ul. Grunwaldzkiej), 5km od centrum (Stary Rynek, Rondo Kaponiery). Jak chcesz, mogę Ci podać nr tel. do gospodarza obiektu, on ma kontakt z właścicielem i wie co, gdzie, kiedy... :banghead: Sam mi załatwił 2 miejsca w tym garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Miejsce bardzo fajne bo do pracy mialbym rzut beretem. Mam jednak psa i dlatego myslalem raczej o czyms na skraju miasta. Jakos nie mogę się z nim rozstac ale moze znajde "dobre ręce" które go przygarną i wtedy zglosze sie do ciebie po te namiary.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Rzut beretem od lokalizacji, ktora podal Admin jest lasek Marcelinski i sporo wolnej przestrzeni (laki, jakies stare pola) gdzie Twoj pies sie spokojnie wyhasa :banghead:Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi