Gerg Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Czołem! Chce kupić ochraniacz typu żółw, niestety nie jastem w temacie.Napiszcie co warto kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 jesli w teren to tylko BUZER - ochrania klatke piersiową i garba :lol: do wyboru miedzy klasycznym a siatkowympoogladaj na allegro, poszperaj na forum (duuużo tego było) ps. oki, ostatnio opcja " szukaj " cos słabo działa więc zarzuce kilkoma linkami :P http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...=asc&highlight=http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...highlight=buzer Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Widze że temat mocno przedyskutowany, niestety nie znalazłem wcześniej. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 miedzy klasycznym a siatkowym Jaka jest różnica między nimi. Są trwałe? mam częste "incydenty" :banghead:WSZYSTKO jest na forum wałkowane po pare razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 skoro temat już istnieje, to przy okazji zadam pytanko => co myslicie o buzerach firmy FLY ? może ktos uzywa?ostatnio pełno tego w sieci, ceny na wszystkie produkty tej marki są bardzo niskie ... ale mimo wszystko może dołozyc i kupic drozszy, innej firmy? chce się zmiescic w 300 zł więc do wyboru jest zwykły FLY, zwykły innej firmy albo siatka utiki :roll: co wybrac? teraz mam zwykły(troche stary) więc moze dla odmiany siatke :banghead: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 o wybrac? teraz mam zwykły(troche stary) więc moze dla odmiany siatke Stary nie znaczy zly. Jezeli nie jest polamany to smigaj w tym co masz, a kase zostaw na co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 skoro temat już istnieje' date=' to przy okazji zadam pytanko => co myslicie o buzerach firmy FLY ? może ktos uzywa?ostatnio pełno tego w sieci, ceny na wszystkie produkty tej marki są bardzo niskie ... ale mimo wszystko może dołozyc i kupic drozszy, innej firmy? chce się zmiescic w 300 zł więc do wyboru jest zwykły FLY, zwykły innej firmy albo siatka utiki :roll: co wybrac? teraz mam zwykły(troche stary) więc moze dla odmiany siatke :banghead:[/quote'] Ehhh.Jak są wyższe ceny to wszyscy narzekają, że drogie te rzeczy motocyklowe.A jak jest tanio to znowu narzekają na jakość.Otóż powiem Ci, że sprzedałęm już wiele tych buzerów i są na bardzo wysokim poziomie (moim zdaniem dużo lepsze niż Acerbis Bomber)Normalnie w sezonie kosztowały 400zł więc wcale nie mało, ale są dobrze wykonane posiadają wiele gąbek w tym jedną specjalną w okolicach kręgosłupa. Ja jak zobaczyłem ten buzer to byłem mile zeskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi