Panasonix18 Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 dzieki za napisane posty, teraz wiem ze Cb500 była by lepszym wyborem niż gsf400, do wiosny jeszcze daleko także mam jeszcze duzo czau na rozważania,a nuż trafi się jakiś gsf600 taniej....Pozdro4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEEmm Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 EEEmm napisał:...a honda jest lekka' date=' zwinna, mała i chłodzona płynem. oj... widać, że nie widziałeś na żywo Bandita 400[/quote'] oj... muszę się wytłumaczyć :oops: -nie pisałem że honda jest lekka....itd w porównaniu z b4 - bo kolega też pytał o inne..W grę oczywiśćie wchodza inne Naked'y jak np. Yamaha Xj czy GSF 600stwierdziłem poprostu dla czego ja wybrałem CB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Bandit 400 to ładny motocykl, produkcja nie trwała zbyt długo, problem z częsciami, to bardzo rzadki egzemplarz na naszym rynku krajowym, weź to pod uwagę przy zakupie tego motocykla. Cześć pozdrawiam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_eM Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Nie rób głupstwa, bierz małego bandita ;) przejeździłem nim cały poprzedni sezon, serwis wcale taki drogi nie jest. Jego silnik to fantastyczna sprawa, jaka inna maszyna w tej cenie potrafi się wkręcić pod 15000? Jazda to naprawde wielka frajda, zrywny jest, na koło też wskakuje dość łatwo. Pozycja bardzo wygodna, coś między GSem i CBRą z tego co czuje;) Jest lekki, nieduży, idealny na miasto, no i jednak wygląda wg mnie lepiej od CB. Wcale nie jest też taki rzadki, na allegro zawsze jakiś stoi, w sezonie czasem 4-6 sztuk. Aha no i oglądaj z fahowcem jak się nie znasz, ja się troche naciąłem:/ i musiałem dołożyć na starcie, ale teraz jestem naprawdę zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 popieram poprzednika ;) bierz gsf 400 :banghead: ja mam i jestem zadowolony jak cholera :banghead: nie wystapuje na allegro bo jak go kupisz to juz nie chcesz sprzedac :banghead: wygar ma za*eb....sty ( jak na 1 motocykl ) wiec frajde masz zapewniona ;) rob jak uwazasz, ale ja polecam gsf 400 ;) a poza tym badz orginalny :D P.S motocykl dla kobiet ?? to ja myslalem ze gs 500 jest kobiecy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 z czesciami nie jest tak zle jesli chodzi o gsf400.ja wymienilem juz prawie wszystko w moim:)bo kupilem mine.ale jest juz dobrze zrobiony i tylko czekam na dodatnie temperatury zeby przetestowac K&N + dynojet + male Yoshi ;) jak kupisz gsf to mam cala glowice ze zmiennymi fazami rozrzadu plus modul i cala elektryka bo wymienialem silnik,wiec jakby sie cos sypnelo to chetnie pomoge,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi