kristekk Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Witam,Jak to ma teraz byc z egzaminami na kat. A? Przepisy dotyczace samochodow weszly z dniem 10 stycznia, a co z motocyklami? Czy ktos z was sie orientuje, czy tez sa juz nowe (wieksza 8, itd), czy dopiero maja byc wprowadzone? Na wiosne zdaje egzamin, wiec jestem ciekawy jaki mam zdawac.pozdr.Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Wczoraj zapisałem się na kurs i nic specjalnie się nie zmieniło poza cenami za egzaminy państwowe :) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...7379&highlight= 20 godz. jazdy + 30 godz. (lekcyjnych) teori, 8ka szersza o 0,5m. przez co i slalom się wydłużył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 a ile jest teraz godzin teorii i ile praktyki??czy może pozostało bez zmian ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristekk Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Przeczytalem temat z linku o egzaminie i nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie. KIEDY wchodza noowe przepisy dot. egzaminu na kat. A. (bo na B juz weszly). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Ale jakie przepisy??Na B się pozmieniało i na razie koniec....Możesz robić sobie kat. A spokojnie, z reszta tam za wiele do zmieniania nie mają bo jest górka, hamowanie, ósemka i traska.... Zapisuj się szybciej bo od marca to się ceny drastycznie pozmieniaja za pewne tych kursów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Przeczytalem temat z linku o egzaminie i nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie. KIEDY wchodza noowe przepisy dot. egzaminu na kat. A. (bo na B juz weszly). gdybyś czytał uważniej to byś wiedział że już weszły (jest jedno rozporządzenie) 10.I.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristekk Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 wielkie dzieki, o ten szczegol mi chodzilo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 No własnie niestety czy stety zmiany już weszły i nie ma znaczenia kiedy robiłeś kurs, bo egzamin i tak zdaje się na nowych zasadach. Najgorsze jednak w tym wszystkim jest jednak to, że trzeba zdać egzamin teoretyczny i dopiero można się zapisać na praktyczny (nie można się zapisać na oba na raz). We Wrocławiu najbliższe egzaminy teoretyczne są dopiero w marcu a jak zdasz to musisz jeszcze z 3 tygodnie poczekać na wolny termin na jazdy. Także sam egzamin (oczekiwanie) to jest 2 miesiące - PORAŻKA + oczekiwanie na prawko kolejny miesiąc :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 a u nas czekasz 2 tygodnie i nie ma opcji osobno teoria i osobno praktyka, minusem jest jednak sezonowe egzaminowanie czyli od 1.IV do pocz.XI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 a u nas czekasz 2 tygodnie i nie ma opcji osobno teoria i osobno praktyka' date=' minusem jest jednak sezonowe egzaminowanie czyli od 1.IV do pocz.XI[/quote']Panz czyli widocznie jest to indywidualna sprawa WORD-u czy pozwolą sobie na jednoczesne zapisanie na oba egzaminy. Kurde może by tak powalczył człowiek o wpisanie na najbliższy termin na praktyczny, zaoszczędziłabym z jakieś 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikegsx400 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Przeczytalem temat z linku o egzaminie i nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie. KIEDY wchodza noowe przepisy dot. egzaminu na kat. A. (bo na B juz weszly).czy zmiana przepisow ma dal Was jakies znzaczenie?? :roll: moim zdaniem jak sie umie jezdzic to sie zda, niezaleznie od przepisow... pozdrawiam i powodzenia :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristekk Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Racja, ale milo wiedziec, czego sie spodziewac na egzaminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 ja sie własnie zapisałem na prawko na moto, na utko mam już 3,5 roku, dogadałem sie z kierownikiem osrodka powiedział, że terorie moge sobie darować.teraz tylko czekać na koniec zimy i jechać.Zyczcie mi powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 witam, ja równiez mam juz teorię za sobą i co dalej? Umawiac się na te jazdy na pon? Nie zamarzne tam? Pozwolą mi i czy pokaża w takich warunkach trase egzaminacyjną? czekac dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi