Muminek Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 faje Ci Melvin, zobaczysz Live ten sprzęcior - ja go oglądałem w zeszłym tygodniu - niestety tylko na zdjęciach na www.ducati.com (pojawiły się juz tam opisy, i zciągnąlem sobie tapety na pultit do kompa :D ) Srzęt wygląda czadowo - ciekawe, czy w Polsce będzie oferowany :lalag: i czy znajdzie się jakich chętny do zakupu :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Panowie, Seb umie liczyć pieniążki... przecież jest spod Krakowa :lalag: , ma dobry obrotomierz, więc tylko zrobić cyferblat na wzór (wyjdzie ok 50 zł) i montować... a za używany zestaw wskaźników wołaja ok 500-600 zł i trudno dostać... Chciałbym jeszcze dołożyć wskaźnik temperatury oleju, ale nie mam narazie pomysłu jak to skomponować, żeby nie straszyło :D Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Zapowiada się ciekawie 160 KM z V2 ??? - to brzmi imponująco... :lalag: Myślę, że w Polsce na pewno znajdzie sie ktoś dziany (pewnie nie jeden) i kupi taki motorek... Melvin, wy macie prawostronny ruch??? Czy tak jak Angole???Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 a taki wkręcany zamiast korka wlewu oleju nie może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Melvin, wy macie....ruch....tak jak Angole???ano........melwin zaiwania pod prad :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 czasami se mysle żę wezne kredyt na 40lat.....ciekawe ile będzie kosztował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 w USA: $14,995 za podstawowy model$19,995 za S model$24,995 za Tri-colore model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 15 tys x 3 zł = 45 tys zł ??? to taniooooo. U nas będzie pewnie kosztował ze 60 tys. zł. Bo Polska to taki dziwny kraj w którym pensje są marne a dobra przemysłowe są droższe niż na zachodzie! Paweeł, nie łam się sprzedaj butelki, hehehehe.... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Nieee... chciałem mieć taki mały pomiędzy obrotom. i szybkościom. ale najmniejszy jaki widziałem miał 50 mm średnicy :D . Ale może da się upolować trochę mniejszy... :lalag: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 dienki za cennikto może wystarczy 10lat spłacania heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Paweł, dobiłeś mnie tym pesymizmem, dobrze że chociaż słonko wygląda zza chmur! W weekend ma być 15C!!!!! :flesje: Krzyś szykuj ciepłe rękawice i jazdaaaa.... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Paweł, dobiłeś mnie tym pesymizmem, dobrze że chociaż słonko wygląda zza chmur! W weekend ma być 15C!!!!! :) Krzyś szykuj ciepłe rękawice i jazdaaaa.... jak nie będzie padać to się wybiore na jazdę :wink: . Byłem dziś pogadać o malowaniu Monsterka. Nie wiem jaki kolor dobrać do tego mojego matu czy srebrny, czy czerwony czy może pomarańczowy :flesje: ? Może jakiś pomysł podrzucicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Panowie, Seb umie liczyć pieniążki... przecież jest spod Krakowa :flesje: , ma dobry obrotomierz, więc tylko zrobić cyferblat na wzór (wyjdzie ok 50 zł) i montować... a za używany zestaw wskaźników wołaja ok 500-600 zł i trudno dostać... Chciałbym jeszcze dołożyć wskaźnik temperatury oleju, ale nie mam narazie pomysłu jak to skomponować, żeby nie straszyło :) a tak z ciekawości - poność nie wystarczy sam zestaw wskaźników do porawnego działania, do kompletu należy mieć komputer i stacyjkę z kluczykiem (w zasadzie z modułem radiowym) i dopiero to da mozliwość skorzystania z zestawu wskaźników - tak przynajmniej zrozumiałem z rozmów z Kolegami, którzy się natym znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 z butelkami śietny pomysł wystarczą na jedną rate!!! dzienki SebKrzysiek przypomnij co chcesz domalować tym kolorem bo zapomniałem sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Nie ma sprawy, od tego tu jestem, hehehe...Kris chce sobie pewnie Z jak Zorro machnąć na baku :wink: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi