Muminek Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 To jak już tam będziemy, to może nas Janek zabierze na ten tor na Litwie- o którym pisał... no i kolejny świetny pomysł :icon_evil: a co inni Panowie na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Jak się pewnie domyslacie, to Seba kozak jest pełen entuzjazmu już na samą myśl o treningu na torze :) . A co dopiero jak ma się to zmaterializować... :icon_mrgreen: Może Janek w przerwie stuknie coś na klawiaturze na temat tego toru...Pozdrowionka PS. Pod koniec tygodnia ma być +15C :icon_razz: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 mi wszysto pasi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Jak się pewnie domyslacie, to Seba kozak jest pełen entuzjazmu już na samą myśl o treningu na torze :clap: . A co dopiero jak ma się to zmaterializować... :biggrin: Może Janek w przerwie stuknie coś na klawiaturze na temat tego toru...Pozdrowionka PS. Pod koniec tygodnia ma być +15C :clap: w sobotę przy 4C po 15 km wróciłem do domu bo ręce (w sensie dłonie, bo bardzo roztropnie w letnich rękawiczkach się wybrałem :P ) mi tak zmarzły, że niewiele mogłem nimi "rozkręcać". A i śmiesznie bo ludziska tak jakoś dziwnie patrzyli na motocyklistę :cool: o tej porze roku, choć co najmiej 1 innego "zapaleńca" mijałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Twardziel Krzychu z Ciebie, ja się nie odważyłem jeździć, bo zimno i jest już kiepska przyczepność, a mokre drogi jakoś nie napawają mnie entuzjazmem. Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Panowie wy oglądacie TV, a Seb pokornie siedzi przy kompie i w Corelu rysuje-poprawia cyferblaty do nowego zestawu wskaźników... wstydźcie się, hihihi...Zabierać się do pracy, bo zima minie nim sie obejrzycie... :lalag: Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Twardziel Krzychu z Ciebie, ja się nie odważyłem jeździć, bo zimno i jest już kiepska przyczepność, a mokre drogi jakoś nie napawają mnie entuzjazmem. Pozdro z tym twardzielem to trochę przesadziłeś :cool: - ale ochotę miałem straszną no i sobie ulżyłem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Panowie wy oglądacie TV, a Seb pokornie siedzi przy kompie i w Corelu rysuje-poprawia cyferblaty do nowego zestawu wskaźników... wstydźcie się, hihihi...Zabierać się do pracy, bo zima minie nim sie obejrzycie... :icon_razz: Pozdro Seba, jak to mówią: co masz zrobić dziś, zrób to jutro, to co masz zrobić jutro - poszukaj kogoś, kto Ci to zrobi :cool: (albo jakoś tak, bo co się odwlecze, to nie uciecze :cool: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 no Seb pracowity jesteś chłopie ja to bym kompa pobił i te zegary szybciej niz cokolwiek zrobił :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 to patrzcie jaki patent maja wlosi na zimne dni , fotke zrobilem w Rzymie:)http://img204.imageshack.us/img204/668/lol2yt6.jpghttp://img174.imageshack.us/img174/6489/lol1lv1.jpghehe w takim czyms kolanek nie przewiejesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 to patrzcie jaki patent maja wlosi na zimne dni , fotke zrobilem w Rzymie:)http://img204.imageshack.us/img204/668/lol2yt6.jpghttp://img174.imageshack.us/img174/6489/lol1lv1.jpghehe w takim czyms kolanek nie przewiejesz.... dobre - tylko jak ata zima jest w Rzymie, prawie jest ciepło i jedynie trochę mokro i wilgotno. To prawie jak u nas w Polsce :D A ja znalazłem coś innego http://www.allegro.pl/item141960092_ducati_999.html - sprzęciorek mi się podoba, kurczę chyba przestane oglądać fora i oferty, bo mi znowu po głowie zacznie chodzić zakup motoru, a wtedy to mnie z domu pogonią :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 ponoć najfajniejsze elementy są właśnie domowej (ale nie kiczowatej) produkcji. Seba czekamy na wyiki Twojej pracy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 no Seb pracowity jesteś chłopie ja to bym kompa pobił i te zegary szybciej niz cokolwiek zrobił :Da ja bym kupil i dal mechesowi zeby je zalozyl :buttrock: zazdroszcze ci, seb, smykalki; u mnie w domu to zana wbijala gwozdzie do sciany bo melvin ma 2 lewe lapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 a ja bym kupil i dal mechesowi zeby je zalozyl :clap: zazdroszcze ci, seb, smykalki; u mnie w domu to zana wbijala gwozdzie do sciany bo melvin ma 2 lewe lapy Melvin może kup sobie młotek do wstrzeliwania gwoździ - świetna zabawa i mogą go używać "leworęczni" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 a melvin w piatek idzie na moto-show i zobaczy na zywo...........ducati 1098 fotki DUCATI 1098 sydney moto-showhttp://www.sydneymotorcycleshow.com.au/article33.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi