Muminek Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 zmienilem zestaw bo mi sie ilosc zdjec nie zgadzala. mialo byc 26 a widzialem 21zmazalem, zrobilem nowy zestaw i dalej widze 21 zdjec gdzie powinno byc 26, bo tyle widze na swoim koncie ze zdjeciami. czyzbym slepl? ile zdjec widzicie? http://www.flickr.com/photos/melvinsmonste...57594367763897/a jesli chodzi o twoje pytanie, krzysiu to daje zdjecia w pelnym rozmiarze: 2592 x 1944 ok 2MB/zdjeciete stare z sydney sa mniejsze bo kamera miala 3megapixels a ta teraz ma 5jak klikniesz na fotke, to potem nad zdjeciem jest menu i wybierz szklo powiekszajace. wtedy mozesz ogladac i kopiowac fotki w najwiekszym rozmiarze zdjęć jest 21 (tyle ja widzę) pytałem o rozdzielczość, bo ja mam oganiczenia na tym serwerze i dość szybko mi się "wyczeruje" pojemnośc przy zdjęciach jakie wrzucam. Co dopowiększania to można to zrobić thxkris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 jak mnie to irytuje ze mi sie 5 zdjec zapodzialo i ja je widze u siebie a na publicznym flickr ich nie ma. jak sie wnerwie to zaraz je wszystkie wymarze i dam od nowaco prowadzi do odp na twoje pytanie. ty mas ograniczenia bo uzywasz darmowa wersje. ja zaplacilem co kosztuje grosze; chyba 30 us/rok i masz wtedy 2GB/m-c (!) plus niezliczona iloss zestawow (teraz masz tylko 3)tak ze jak masz tone fotek i chcesz je gdzies trzymac to za niecale 100zł/rok to nie jest zle ok, ide mazac fotki bo mnie krew zaleje :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Tak, ja potwierdzam jest 21 zdjęć... Hej Melv, co to za gość tym transatlantykiem śmiga... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 ta beemka to super. gna jak dzika, ma te nowe metzeler opony (pamietasz, mowilem kiedys?) i jak je dotkniesz cieple to az sie kleja do rekifajny motorek a jedziesz jak na kanapie. tylko duzy i ciezki i jak jechalem to na poczatku myslalem ze tylko prosto bo strach ruszyc bylo kierownica :icon_eek: a to jak baranek. i ruszysz reka a tu "o ku*wa, skad sie to 150km/h wzielo?"za kazdym razem jak mnie wyprzedzal na prostej to az mna wialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Ciepłeee, bo macie pewnie +30C na termo... a co do moto, to ja jakoś nie czuję pociągu do niemek, włoszki mi bardziej odpowiadają swoimi walorami użytkowymi... :icon_eek:Melv trzymaj się do jutra. Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Tak myślałem Rob, że wpadłeś wczoraj w straszną niemoc....hehehe... a co do barku to spokojna twoja rozczochrana :flesje: , nawet dzisiaj możesz przyjeżdżać... kilka smakołyków się znajdzie, a w "triple destilated" to nawet będziesz się mógł wykąpać... w razie jakbyś miał taki fetysz.... :icon_eek: Pozdro Seb PS. Trzeba będzie Rokiego do kangurów przyzwyczajać, muszę się z nim do ZOO wybrać... hihihi... Aaaa, jeszcze zapomniałem napisać, że jak wpadniesz we wakacje to trzymaj się z dala od Seba, bo nie zdążysz wytrzeźwieć przed odlotem do Sydney... i po co Ci wtedy moto...??? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Aaaa, jeszcze zapomniałem napisać, że jak wpadniesz we wakacje to trzymaj się z dala od Seba, bo nie zdążysz wytrzeźwieć przed odlotem do Sydney... i po co Ci wtedy moto...??? ej Ciucimoki, ja też by się z Wami czegoś wspólnie napoił :wink: , ładnie to tak tylko o sobie myśleć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 jak mnie to irytuje ze mi sie 5 zdjec zapodzialo i ja je widze u siebie a na publicznym flickr ich nie ma. jak sie wnerwie to zaraz je wszystkie wymarze i dam od nowaco prowadzi do odp na twoje pytanie. ty mas ograniczenia bo uzywasz darmowa wersje. ja zaplacilem co kosztuje grosze; chyba 30 us/rok i masz wtedy 2GB/m-c (!) plus niezliczona iloss zestawow (teraz masz tylko 3)tak ze jak masz tone fotek i chcesz je gdzies trzymac to za niecale 100zł/rok to nie jest zle ok, ide mazac fotki bo mnie krew zaleje :icon_mrgreen: dzięki za tipsa - to jest rozwiązanie na ewentualne problemy z miejscem. A być może na razię jak będzie potrzeba to zmniejsze pojemność fotek i powinno być OKpozdrawiamKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 rob se ta jak chceta ale wiesz, krzys, to zalezy oczywiscie od twoich potrzeb ale wtedy gdy zmniejszysz to bedziesz mial 2 zestawy zdjec i potrzebowal nawet wiecej miejsca. ale ty wiesz najlepiej co ci potrzeba a jesli moj przyjazd dojdzie do skutku to w grodzie kraka sie spotkamy i sprobujemy tego hiszpanskiego jabola ktorego dominik tak zachwalaalbo moze nie bo nam seb, fracuski piesek, zatrucia doatanie. mysle ze sie dogadamy co do trunku ok, ide kimac bo 5ta ranosiemanko, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Jasne Kris, jak coś będzie to zapraszam, choć ja jestem na Ciebie I Pawla obrażony, :) bo się tam umawiacie na degustacje na 2 końcu PL... a mi tylko smakki robicie...Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Hehehe, Melvin bajoku... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Jasne Kris, jak coś będzie to zapraszam, choć ja jestem na Ciebie I Pawla obrażony, :biggrin: bo się tam umawiacie na degustacje na 2 końcu PL... a mi tylko smakki robicie...Pozdro Ty się Seba nie obrażaj - bo też możesz przyjechać do Białego i razem posiedzieć i podegustować. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 rob se ta jak chceta ale wiesz, krzys, to zalezy oczywiscie od twoich potrzeb ale wtedy gdy zmniejszysz to bedziesz mial 2 zestawy zdjec i potrzebowal nawet wiecej miejsca. ale ty wiesz najlepiej co ci potrzeba ja bardziej myślałem o skasowaniu wszystkiego, zmianie pojemości wrzuceniu jeszcze raz od nowa - wtedy teoretycznie powinno się zmieścić więcej zdjęć :biggrin: Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Eeech Mumin bajarzu ludowy, a może umówcie się z Pawłem na Litwie, żebym miał bliżej :icon_razz: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Eeech Mumin bajarzu ludowy, a może umówcie się z Pawłem na Litwie, żebym miał bliżej :biggrin: to nie jest zły pomysł :biggrin: - to kiedy? a tak poważnie - kurdę może trzeba zrobić jakiś zjazd w większym gronie i się poznać, jak to mówią 'live" :icon_razz: przy jakimś piwku, albo tam czyms innym. Może zainteresoawani zaproponowaliby jakies terminy (może jescze w tym roku :icon_razz: ?) przeca można by i katamaranem przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi