scitro Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Wiesz jak jest, gdy Monster nie chce się słuchać to pokazuję tylko na prasę i już mu przechodzi, hihihi...Ale tu głupoty wypisuję... Na ra Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Zresztą zapytaj Melvina.ja lubie piersioweczke w plecaku wozic - i to teraz, na motorze a co dopiero na nartach :) siade sobie w parku i po paru lykach opera wyglada jak koscol mariacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 To ty kolego musiałeś sobie więcej niż kilka łyków wypić... :) Lepiej nie zadaj się już z tymi gośćmi spod 4-ki... cholera wie z czego pędzą... :) Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Wiesz jak jest, gdy Monster nie chce się słuchać to pokazuję tylko na prasę i już mu przechodzi, hihihi...Ale tu głupoty wypisuję... Na ra bo do roboty byś się wziął i zaczął ciężko na nowe zawieszenie zarabiać, a nie o takich tam pierdołach piszesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 albo to nie była piersiuweczka, tylko jakieś chemikalia z Twojej kolekcji do czyszczenia Monsterka :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Tak jest, ju się zabrałem i ostro w klawke klepię... na zawiasy tak szybko nie zarobię :D , ale może chociaż na napęd i malowanie baku... tak na otarcie łez :D .Strzała Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 ....na zawiasy tak szybko nie zarobię :icon_mrgreen: , ale może chociaż na....malowanie baku...ale pomysl mam: masz malowac bak to pomaluj jeszcze blotnik i przy okazji zmien kolor - co ci szkodzico powiesz na zielony? fajnie wyglada i nie jest codzienny? http://www.ducatimonster.org/smf/index.php...52544#msg752544 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Rob, ty to jesteś artysta... więc masz trochę inne spojrzenie na otaczającą rzeczywistość! :icon_eek: Szczególnie po piersiówce... :icon_razz: Za żadne skarby nie zrobię tego mojemu małemu Monsterkowi...Czarna perła i koniec. :clap: Ten zielony powoduje, że moto traci charakter zawadiaki i ulicznego fighter'a. PS. co to z tymi dolarami wyskoczyłeś? Wiemy, że jesteś bawidamek, stójkowy, artysta... ale że Melvin bankier??? Eeee nie pasuje do Ciebie... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 ok, avatar wrocil do normy - chwilowa fascynacja waluta minela a co to koloru? ja mysle ze nie jest to zly wybor; fakt, ze nie wyglada tak jak mowisz "zawadiacko" itd ale co drugi monster jest czarny lub czerwonyjak se tam chceta, ale jesli nie zielony to moze inny; ale nie czarny? pomysl, masz czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Kolego jak zobaczysz mój nowy zbiornik to Ci oczy wyjdą z orbit, na pewno nie ma drugiego takiego... przynajmniej ja nie widziałem...Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 czekam z niecierpliwoscia :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Zapożyczę od Dominika pomysł z otwartym filtrem powietrza i wmontuję dwa lejki przechodzące pionowo przez zbiornik wprost do filtra... zresztą już kiedyś o tym pisałem... Spawarka czeka... A jak tam u was, jeździłeś coś w weekend, czy lało... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 pamietam, to bedzie jak "hot rod" - niezly pomysl lalo non stop, zreszta ja w'endy pracuje ale za to gruchy jajami obijam pon-piatku :icon_eek: w czwartek jedziemy "po winklach" poszalec i ma byc sucho .....uprzedzajac twoje pytanie - dziewczeta dla mnie pracuja :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 No właśnie dziewczęta pracują, a ty tylko ferajne wyprowadzasz... A jak sobie radzisz z konkurencją... straszysz psami, hihihi....Czuwaj Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Tak, tak pożłopał i teraz pewnie smacznie śpi i śni mu się wielka biała góra... A i jeszcze jedno Melv, nie wypowiedziałeś się co do uczestnictwa w naszym przyszłym klubie...Jak to jest u was z DOC'ami??? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi