scitro Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Zefir, przepraszam ale zapomniałem dodać, że mimo wszystko lepiej dać 500 czy nawet tysiąc za moto więcej niż kupić jakiegoś trupa do reanimacji... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 melvina punkt widzenia odnosnie oleju:kupowac jak najlepszy i jak najczesciej wymieniac. to w sumie nie kosztuje fortune a lepiej dbac niz bulic potem. ducati sa takie delikatne ze ja wole na zimne dmuchac. oszczedzas na oleju, servisie itd - bez sensuproporcjonalnie to maly wydatek i nie ma co byc kutwa moje 3 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 jeżeli chodzi o ten simering to dzisaj zobaczę na sewisuwie i powiem czy uda sie bez rozbierania silnkia (powinno się udać) wieczorem dam znać jeżeli chcesz serwiuwe to wyslę CI pocztą kopię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Melvin masz 100% racji a pozatym ta sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Melvin, znowu nie odpowiedziałeś na pytanie... brak mi słów, więc napiszę Ci drukowanymi literami!!!ILE DOLEWASZ POMIEDZY WYMIANAMI??? Pisz tu zaraz i nie gderaj.. Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 nic nie dolewam - moj motor ma 11 m-cy i 8K HA!wymieniam co 3K wiec nie zdazy ubyc, lancuch zmaruje co drugi tydzien lub co 500kmto tyle z mechaniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Panowie Seba odłożył na kilka dni obrotomierz spowrotem na półkę, gdyż czeka na kolegę elektronika, który ma wrócić pod koniec tygodnia, i jak mu sie uda zrobić prosty dzielnik częstotliwości to będziemy w domu!!! Pozostaje tylko kwestia dopasowania tarcz i wskazówek - no ale Dominik nie ma czasu napisać jak mu się sprawuje ta jego biała, więc bedę musiał sam przetestować na własnym moto! Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zefir Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Zefir, przepraszam ale zapomniałem dodać, że mimo wszystko lepiej dać 500 czy nawet tysiąc za moto więcej niż kupić jakiegoś trupa do reanimacji...Ja to rozumiem, tyle tylko, że po pierwsze fundusze mam ograniczone, a po drugie sprzęt pod względem technicznym jest w dobrym stanie, w wizualnym trochę gorszym, a po trzecie to Monsterów jest mało na rynku i trafić fajną sztukę w dobrym stanie w rozsądnych pieniądzach jest ciężko. No chyba, że znacie jakieś aktualne okazje. Zefir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) No właśnie ja polowałem na mojego rok i wkońcu ustrzeliłem "potworka"... :bigrazz:Co do simmerringu to nie martw się nie masz daleko do Krk, wymieni sie go... chyba, że jakiś bardzo nietypowy i trzeba bedzie zamawiać w serwisie! Edytowane 24 Października 2006 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 sposob na insomnie - pucowanie motorkatakie sa rezultaty po spedzeniu w garazu 7 godz od 19.00 do 02.00 :P :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 no to teraz sobie chopy daliśta po razie :) kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 no no aż musiałem założyć okulary, bo raziło :) Melvin, a może byś tak wpadł na chwile i nasze Piękności wyczyścił :) zaparaszam A z ciekawostek - woskujesz sprzęt? Czym myjesz felgi i wahacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) moj motor wody ani szamponu nie widzi ok, to jest tak:na bak itd Motul Wash'n'Wax do brudu a na codzien Motul Spray'n'Wipeto samo na CF, na felgi i co sie dana metalowe czesci Motorex Metal Cleanerna tluste metalowe czesci, silnik Motorex 610 Chain cleanerna rure pod spodem i koncowki tlumikow plyn do czyszczenia srebralancuch Motul Racing Chain Lube te nazwy Motul to z pamieci; jak chcesz dokladna nazwe to daj cynk i zejde do garazu Edytowane 24 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 No Melvin, twój moto robi wrażenie :) . Pewnie nawet nie był taki wypucowany jak z fabryki wyjechał... :) Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 moj motor wody ani szamponu nie widzi ok, to jest tak:na bak itd Motul Wash'n'Wax do brudu a na codzien Motul Spray'n'Wipeto samo na CF, na felgi i co sie dana metalowe czesci Motorex Metal Cleanerna tluste metalowe czesci, silnik Motorex 610 Chain cleanerna rure pod spodem i koncowki tlumikow plyn do czyszczenia srebralancuch Motul Racing Chain Lubete nazwy Motul to z pamieci; jak chcesz dokladna nazwe to daj cynk i zejde do garazu Dzięi - po nazwach chyba wiem co i jak - zaskoczyło mnie to z "chemią" do srebra (ja ruę pod silnikiem mam juz troche "złotą" bo jest fabryczna i pewnie do czasu kiedy nie będzie wyminiona na coś innego będzie dlaej taka). Wash'nWax - to jest coś jak szampon bez wody z dodatkiem wosku jako nabłyszczacza. Ja dla odmiany myję wodą z dodatkami do czyszczenia i nabłyszczania. I woda, i woda i woda .... Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi