Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 nity wysłane :icon_razz: jutro do 15.00 mają być u Ciebie (wysłałem też do Ciebie maila) Co do japońca- a który to jest rocznik i ile ma kosztować? :bigrazz: Może coś roześlę po znajomych Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 z tymi godzinami na forum jest coś nie halo :bigrazz: - ja normalnie pracuję i śpię w miarę noprmalnie :icon_razz: . Zobacz - teraz jest 19.10 a zobaczymy co będize na poście :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Co do zakupów - ja też podchodzę jak centuś - najpierw popatrzę po kilku miejscach, poszperam i potarguję się i dopiero wydaję kasęto masz, popatrz jeszcze tutaj :bigrazz: http://www.supersprox.com/stealth/ ........przypomnialo mi sie, ze kolejna dobra firma do zebatek to AFAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 ....ja normalnie pracuję i śpię w miarę noprmalnie....to ci zazdroszcze bo u mnie jest 03.25 a ja klepie w klawiature :bigrazz: a co do godzin to ustawialam roznice czasu gdy sie zapisywalem ale sobie zle nacisnalem i teraz nie wiem jak zmienic; bom cymbal. a za tydzien z hakiem znowu bedzie trzeba zmienic bo letni czas nadchodzi i wtedy bedzie 10 godz roznicy.....tylko jak to zrobic? moze nam moderator to zrobi; on ma "przepustke" do wszystkiego :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 GSXR 1000- 2002 rok, z wiadomym stanem, historia i przebiegiem-26000 km, cena 19800- nakladka na siedzenie gratis. Motocykl zadbany,serwisowany- tel: 0608672278, 086/2786601.Zdjecia na maila: [email protected] . Pomozcie koledzy zostac memu bratu Ducatista!Zdjecia odebralem-Dzieki! Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 popytam to tu, to tam, może ktoś die zainteresuje :bigrazz: Jak byś miał kilka fotek to podeślji mi na mojego e-mila. Cieszę się, że doszły jużzdjęcia do Ciebie - będzie do wspominania przy ogniu w kominku :icon_razz: Pozdrawiam,Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 oglądałem to dziś w dzień - są po prostu czadowe - co do wyglądu - jestem ciekaw jak z jakością? co do AFRAM - ja mam teraz założoną u siebie takową :bigrazz: zębatkę Pozdrawiam,kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 to ci zazdroszcze bo u mnie jest 03.25 a ja klepie w klawiature :bigrazz: a co do godzin to ustawialam roznice czasu gdy sie zapisywalem ale sobie zle nacisnalem i teraz nie wiem jak zmienic; bom cymbal. a za tydzien z hakiem znowu bedzie trzeba zmienic bo letni czas nadchodzi i wtedy bedzie 10 godz roznicy.....tylko jak to zrobic? moze nam moderator to zrobi; on ma "przepustke" do wszystkiego :icon_razz: Melvinw Profilu masz zakładkę "Zmień Ustawienia forum" i tam możesz wybrać strefę czasową i ewentualnie dopasowanie swojej maszynki do reszty forum. Tam możesz sobie pobawić się z czasem :icon_razz: Pozdrawiam,kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zefir Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Witam.Właśnie przymierzam się do kupna Monsterka 600 <wazelina on> i chyba nie ma lepszego towarzystwa i lepszego miejsca w necie aby zadać kilka pytań <wazelina off> :bigrazz: Po najpierwsze primo, to pytanie do Dominika jako mechanizatora: ile zachodu i pieniążków może kosztować wymiana simmeringa zębatki zdawczej (w rzeczonym egzemplarzu zaczęło ciec)Po najpierwsze secundo: jak z dostępnością orginalnych części zamiennychPo najpierwsze tercjo: czy obrotomierz z innych monsterów da się bez komplikacji zamonterować w monsterze 600. To tyle. Pozdrawiam. PS. Przejechałem się już Monsterem i wiem, że niczego innego nie chcę :icon_razz: ZefirKTM125SXDąbrowa Górnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 cześć Zefira którego monsterka i gdzie oglądałeś, że wiesz co mu dolega? Może masz jakieś jego zdjęcia - może byśmy popatrzyli :bigrazz: ? Odpowaiadając na niektóre pytania - części zamienne oryginalne dostępne są u dilerów, choć nie są najtańsze (trzeba to przyznać). CO do obrotomierza - Seba robił rozeznanie co i jak - może siępodzieli (sknerus :icon_razz: ) swoimi przemyśleniami PozdrawiamKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zefir Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 cześć Zefira którego monsterka i gdzie oglądałeś, że wiesz co mu dolega? Może masz jakieś jego zdjęcia - może byśmy popatrzyli :bigrazz: ? Monsterek od znajomego, rzetelne i uczciwe źródło, tak więc wiem o wszystkich bolączkach tego egzemplarza. 5 tys. temu zrobione:- klocki cham przod, tyl- paski rozrzadu- olej i simeringi w zawieszeniu- sprzeglo- naped- olej i filtry (pow. i oleju)- akumulator- plyny hamulcowe- wyregulowane gazniki i zawory- nowy papeć na tył Wymaga kosmetyki (będę miał co pieścić przez zimę przy piwku :icon_razz: ) kilka fotek: http://www.prm-poludnie.motocykle.org/nowa/monster/ Pozdrawiam.Zefir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 no fakt - jest :bigrazz: zrobione; dzieki, madry czlowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 no całkiem fajny sprzęcik :icon_razz: Jak widać miał przytulenie do podłoza z lewej strony, ale chyba nie groźnie? Tak więc można Cie juz praktycznie witać w klubie :bigrazz: Ducatisti :icon_razz: pozdrawiam,krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 no fakt - jest :icon_razz: zrobione; dzieki, madry czlowieku normalnie sie zaczerwieniłem, jak to przeczytałem - z tym "mądrym człowiekiem" to nie wiem czy nie przesadziłęś Melvin. Jak bym był mądry to czy bymkupował Ducati :bigrazz: ? Powinienem kupic co najmniej 2 Ducati :icon_razz: Ale cieszę się, że mogłem się przydać choć w takim zakresie :buttrock: Pozdrawiam,krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zefir Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Jak widać miał przytulenie do podłoza z lewej strony, ale chyba nie groźnie?Jeden gość sie przejechał i się zdziwił skutecznością hamowania jedna tarczą :icon_razz: , ale gleba niegroźna. Tak więc można Cie juz praktycznie witać w klubie :bigrazz: Ducatisti :icon_razz: Witać będzie można, jak już transakcja zostanie sfinalizowana. Ale to już raczej przesądzone. :buttrock: Pozdrawiam.Zefir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi