Ewa_75 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Można zorganizować jakas zbiórke dla spoźnialskich z okolic Wawy i polecimy razem z rana w Nd. Pozdrawiam, Faris I to jest bardzo ciekawa opcja :) Byle nie za bardzo rano :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flipmode Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Super wczenie rano niema sensu, bo towarzysto na miescu, zapewne nadale bedzie K.O. (Knock Out). :wink: Pozatym zimno z rana tak ... i szyka paruje! ;) Ja bede leciał z Grochowskiej. Wiec jakies strategiczne miejsce zbiorki trzeba by ustalić, bo ze szczegułowoa topografia Wawy jestem troche na bakier! :wink: A co do godz. to proponuje 10-11. Ale moge sie dostosować, bo raczej mi sie nigdzie nie bedzie spieszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Spojrzcie na plan imprezy niedzielnej. Pewnie tylko na miejscu mnie zastaniecie bo nie bedzie mi sie chcialo jechac. http://www.ducati.info.pl/ducati_news/duca...kend%202009.jpg Ha, ciekawe jak my sie zgadamy na wspolny przyjazd ;-] Lokalizacja Desmo Maniax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flipmode Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Zaś podesłałeś istotne info ... Zatem proponuje tak sie zorganizować by być na miejscu na 9:30, kiedy to juz wszyscy pojedzeni i gotowi do harców! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Spojrzcie na plan imprezy niedzielnej. Pewnie tylko na miejscu mnie zastaniecie bo nie bedzie mi sie chcialo jechac. http://www.ducati.info.pl/ducati_news/duca...kend%202009.jpg Ha, ciekawe jak my sie zgadamy na wspolny przyjazd ;-] Lokalizacja Desmo Maniax Jacek to jeszcze nic, mnie najbardziej rozwala przejazd autokarem hehehe Chyba tylko Dubelscy nim pojadą bo ja tam jadę Ducatem. Nie po to jadę na desmomeeting żeby autokarem jeździć!!! :icon_razz: pomimo zacnego towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Prawde prawisz bracie Rafale :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ha, ciekawe jak my sie zgadamy na wspolny przyjazd ;-] Lokalizacja Desmo Maniax Jacek z mapki wynika, że trzeba więcej na marketing, na północ od Bydgoszczy przeznaczyć. Wygląda to jak jakaś pustynia. Może chociaż ta niewiasta ze Szczecina dołączy jako ten rodzynek. Co się na tym Pomorzu dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Zaś podesłałeś istotne info ... Zatem proponuje tak sie zorganizować by być na miejscu na 9:30, kiedy to juz wszyscy pojedzeni i gotowi do harców! :wink: Tak trzeba będzie zrobić. Jeszcze chyba janek się pisał na niedzielny wypad. Janek...? Halo??? :) mamy jeszcze trochę czasu na zgadanie miejsca spotkania. Może stacja Orlen przy Łopuszańskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ha, ciekawe jak my sie zgadamy na wspolny przyjazd ;-] Lokalizacja Desmo Maniax jako że mam blisko do mszczonowa to chetnie wyjade na spotkanie "grupy północ" do Leszna na drodze z Nowego Dworu Maz. i razem podudnimy na umówiona stacje na 8. powiedzmy Leszno Godz. 12-12,15. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flipmode Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Tak trzeba będzie zrobić. Jeszcze chyba janek się pisał na niedzielny wypad. Janek...? Halo??? :) mamy jeszcze trochę czasu na zgadanie miejsca spotkania. Może stacja Orlen przy Łopuszańskiej? Ja bede przy kompie dopiero jakos w Pt popołudniu, lub zupelnie wieczorem, wiec lookne na ostateczne ustalenia, naszego wielkiego zwartego peletonu ... obecnie liczacych ... 2 osoby! :wink: Anyway ... zlokalizowałem ów ulice, wiec jak miejscówka zostanie, to sie jakos tam dogramole! Powiedzmy ... 8:30-40 w Nd? Co by jeszcze jakąś ich lokalną lure wypić? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Wpadnę na chwilę w niedzielę, więc możemy Ewa razem pojechać z Ursynowa :crossy: Prezes, przerzucisz nas przez płot??? :buttrock: To jak, franek? Słowo się rzekło :) Widzimy się 8.40 na stacji Orlen przy Łopuszańskiej ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 To jak, franek? Słowo się rzekło :) Widzimy się 8.40 na stacji Orlen przy Łopuszańskiej ? :biggrin: Jak sie swiat na glowe nie zwali to Gomeziątko też podjedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Jak sie swiat na glowe nie zwali to Gomeziątko też podjedzie... Super ! :) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) Jest nas coraz więcej.....,trzeba będzie namiot zabrać na wszelki wypadek :wink: PS: Basiu, gratuluję zakupu :lalag: dasz się przejechać :icon_razz: ? Edytowane 9 Września 2009 przez balzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe_bar Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 a orientuje się ktoś ilu uczestników będzie na desmo łykendzie? dziś wieczorem będę wiedział czy jadę. jak tak to będę kolejny na liście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi