Prezes_Nowak Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Na co wy tam nazekacie wymiana paska i ustawienie nierzadu ;) w autoryzowanym serwisie Ducati w Dublinie to koszt 800e btw wlasnie mialem okazje sie przejechac na monsterze 400 po Dublinie :crossy: tyle ze to wogule nei jedzie :rolleyes: A moze ktos sie wie ile taka impreza w polskim serwisie kosztuje. Desmo + Paski = ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 No co ty.Ryśka masz pod nosem i pytasz ile to w naszym serwisie? :banghead: Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 A moze ktos sie wie ile taka impreza w polskim serwisie kosztuje. Desmo + Paski = ? Pozdrawiam Już wszystko jasne za paski do MTS 1000DS zapłaciłem po 144pln, ale jeszcze zmieniałem sprężynki, podkładki i sruby sprzęgła, filtr powietrza i benzynki, dodatkowo regulacja zaworów podłączenie pod komputer i ogólny stan sprawdzenia pojazdu sprowadzonego (wszystki śruby itd), również przerobienie instalacji bo ktoś kiedyś połączył coś na krótko i światła można było włączyć bez stacyjki no i jakieś jeszcze przekaźniki, nowe manetki. całość 1200pln, ogólnie za robociznę 430pln, reszta to części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 witam serdecznie:) jestem Andryś i mieszkam w Bydgoszczy w moim serduchu od jakiegos czasu bije L-twin:))) jakis miesiac czy dwa temu stalem sie wkońcu szczęśliwym posiadaczem monsterka 600 dark rok 2001 i szukalem miejsca gdzie ludzie sa rownie mocno zakreceni jak ja na punkcie desmo bo wszyscy znajomi twierdza ze jestem zboczony!!!:)) cale szczescie ze king rider tez spelnila swoje marzenie i kupila ducati i mam kogos kto ma podobna chorobe:)) mialem juz okazje porozmawiac z edziem i wielkie dzieki za rury no i porady jak tylko zrobie kominki to zamieszcze jakis filmik i fotki puki co to zapraszam do obejzenia zdjec mojej żabki:)) jest teraz troszeczke rozbebeszona bo ja troszeczke przerabiam:))jestem zwolennikiem robbienia wszystkiego samemu przy moto i mam nadzieje ze wiele sie od was naucze jeszcze a i sam moze komus bede mogl pomoc. wrrrrrryyyy pozdrawiam z zasniezonej bydzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 witam serdecznie:) jestem Andryś i mieszkam w Bydgoszczy w moim serduchu od jakiegos czasu bije L-twin:))) jakis miesiac czy dwa temu stalem sie wkońcu szczęśliwym posiadaczem monsterka 600 dark rok 2001 i szukalem miejsca gdzie ludzie sa rownie mocno zakreceni jak ja na punkcie desmo bo wszyscy znajomi twierdza ze jestem zboczony!!!:)) cale szczescie ze king rider tez spelnila swoje marzenie i kupila ducati i mam kogos kto ma podobna chorobe:)) mialem juz okazje porozmawiac z edziem i wielkie dzieki za rury no i porady jak tylko zrobie kominki to zamieszcze jakis filmik i fotki puki co to zapraszam do obejzenia zdjec mojej żabki:)) jest teraz troszeczke rozbebeszona bo ja troszeczke przerabiam:))jestem zwolennikiem robbienia wszystkiego samemu przy moto i mam nadzieje ze wiele sie od was naucze jeszcze a i sam moze komus bede mogl pomoc. wrrrrrryyyy pozdrawiam z zasniezonej bydzi :buttrock: :buttrock: :buttrock: Czyżby L-twin pobił boksera??? :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Heloł Andryś! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Adryś wkońcu tu jesteś! i tak oto kolejny zarażony :buttrock: Sprawdzalas na Thorn'ie? Jaka cena? jacku nie moge znaleść :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) nie no o Śmigieku też kiedyś myślaem ale nigdy nie mialem:) co do ducati to przyznam sie bez bicia ze sie narjnormalniej tych motocykli balem:) jak widzialem foty jak na kole ludzie popylaja:))) ale monsterek chodzil mi po glowce od dluższego czasu i dopiero po perypetiach tego roku i zmienianiu sprzetow jak rekawiczki stwierdzilem ze najwyzszy czas kupic cos na stale i bedzie to monsterek. zakupilem posmigalem i juz praktycznie pozbylem bo zonka zabiera na wiosne a ja musze nowego sobie kupic i zastanawiam sie dla odmiany nad jakims sportem chyba 996 no i jak kaski starczy to paso do postawienia i polatania okazjonalnie. a w planach jeszcze zabytki teraz skladam ife bk 350 a kilka projektow do zrealizowania juz w glowie świta:)))) choroba normalnie no i lekarstwa na to nie ma:(( tu macie kochani linka do galeri z moim ryjkiem i motorkami:) http://picasaweb.google.com/andrys1982 Edytowane 25 Listopada 2008 przez Andryś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) witam serde(...)was naucze jeszcze a i sam moze komus bede mogl pomoc. wrrrrrryyyy pozdrawiam z zasniezonej bydzi A no pozdrowionka kolejnemu "choremu" inaczej :clap: PS. chej Desmo-zakręceni czy za to wszystko (Serwis- opis powyżej) wyszło drogo (tak tylko pytam) bo już sam nie wiem. Edytowane 25 Listopada 2008 przez RuBBeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 no i przesadzone swiat mi sie zalamal :((żonka waśnie zdaa na prawko na motocykl i już na 10000% mi monsterka zabierze:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Wmow zonce, ze po drinku mozna smigac i napusc Policje... w 'bialych rekawiczkach' zalatwosz sobie Monsterka. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Wmow zonce, ze po drinku mozna smigac i napusc Policje... w 'bialych rekawiczkach' zalatwosz sobie Monsterka. :flesje: Nawet tak nie żartuj, Prezes. Dwa razy to przerabiałem, nic przyjemnego :icon_evil: głupi byłem kiedyś :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 no i przesadzone swiat mi sie zalamal :((żonka waśnie zdaa na prawko na motocykl i już na 10000% mi monsterka zabierze:(( No to gratulacje zdania a tobie desmozakręconej w domu,to na wiosne możecie wpaść do nas do Twierdzy na klekotach my też oboje na klekotach postraszymy troche dudnieniem Mazowieckie łosie w okolicach Puszczy Kampinoskiej hihi. Żona zdała na prawko to co iść do garażu zwijać i wysyłać dwie następne rury??? :buttrock: :clap: :icon_razz: Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 dzieki za zyczonka:) jejst jej milo:) edzio te rurki co kupilem od ciebie to do mojego jeszcze diuka. a nastepne to jeszcze nie wiem jakie bo jak sie uda to bede mial 996 wiec wtedy bedziemy rozmawiali:)) dzieki za zyczonka:) jejst jej milo:) edzio te rurki co kupilem od ciebie to do mojego jeszcze diuka. a nastepne to jeszcze nie wiem jakie bo jak sie uda to bede mial 996 wiec wtedy bedziemy rozmawiali:)) wlasnie wrocilem od mojego ducacika:) jest szczesliwy bo mu paseczki wyreguowalem:) a jutro wypolerowane kolektorki ssace i gazniczki zaloze:) zapowiada sie piekny pracowity dzionek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 dzisiaj przyglądałam się moim paskom, strasznie są luźne, ale po regulacji przelatałoby się z jakieś 5 tys ( tak mi się wydaje) ale pewności nie mam- wole natomiast nie martwić się w połowie sezonu i czekam właśnie na dostawe nowych :crossy: :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi