Frencci Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Widziałem dziś w Poznaniu białą 848... ślicznotka, i ten dźwięk... zaraz za nią jechał koleś na gumie na Yamaszce chyba R1 albo R6 i nie zrobił na mnie nawet połowy tego wrażenia co sama przegazówka 848 :P :P :P To pewnie Adas Witamtylko pliiiiska :D jeszcze w lipcu, bo pierwsze 2 tygodnie sierpnia będę ducat`owo "out of order" :D Pozdro VDQ Napewno, celujemy ok 12-13 lub w nastepny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Widziałem dziś w Poznaniu białą 848... ślicznotka, i ten dźwięk... zaraz za nią jechał koleś na gumie na Yamaszce chyba R1 albo R6 i nie zrobił na mnie nawet połowy tego wrażenia co sama przegazówka 848 :) :D :D to mógł być tylko kuzyn Adam :wink:848 + wydech Termi bez silencerów... :crossy:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 to mógł być tylko kuzyn Adam :buttrock:848 + wydech Termi bez silencerów... :bigrazz:)) ... i fatalnych naklejek Termignioni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ojjj było czego słuchać :icon_mrgreen: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ojjj było czego słuchać :icon_razz: Musisz kiedys wleciec na spotkanie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Musisz kiedys wleciec na spotkanie :) to prawda... zwłaszcza stereo z dwóch 848... :Pprzy akompaniamencie innych, równie pięknie brzmiących dukatów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 to prawda... zwłaszcza stereo z dwóch 848... :)przy akompaniamencie innych, równie pięknie brzmiących dukatów... Mysle Jaro, ze sie moze spotkamy w Lodzi- jakos tak to jest w polowie. Moze wez sie za zaktywizowanie ziomkow ze Stolicy- takie lokalne spoty, ktore w Wlkp. wychodza coraz lepiej, sa swietnym pomyslem. Zakladaj watki na forum a ja juz tak zmodyfikowalem ustawienie, ze sa wyswietlane na stronie glownej. Duza Nas jest w Wawie ale jakos cicho ;-]. Moze na poczatek chocby wspolny wyjazd do Koralikowa na desmojajecznice podczas wyscigow a pozniej wspolna przejazdzka? Do czasu wspolnych, dalekich wyjazdow czy kolejnych Desmomeetingow musimy sie pocieszac takimi drobnostkami...ale jakze milymi. No i czas myslec o Italii proponowanej przez Was, Brnie i kolejnym zaproszeniu na brunch w Berlinie ;-] Skladaj bryke Jaro! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Musisz kiedys wleciec na spotkanie lalag.gifMasz rację... MUSZĘ :icon_mrgreen: Zdrówko dla wszystkich :icon_question: Edytowane 3 Lipca 2008 przez Boa Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 zaproszeniu na brunch w Berlinie ;-] Tu mógłbym pomóc w zorganizowaniu noclegu.Mieszkałem trochę w tym mieście, jak przyjeżdzałem do panny :icon_mrgreen: Z innej beki- mam serwisówkę do 750, 900ss. Jak ktoś potrzebuję- wyślę. Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witajcie,wczoraj wróciłem z Francji. Wyjazd jak najbardziej udany, aczkolwiek nie wszystko poszło według planu :flesje:Tutaj wrzuciłem zdjęcia ze 3-go Zlotu Multistrad w Sospel:http://picasaweb.google.pl/balzac100/3rdEu...radaMeeting2008 A tutaj jeden z filmów:http://fr.youtube.com/watch?v=eOzk__xHOls&NR=1numero quadro to ja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witajcie,wczoraj wróciłem z Francji. Wyjazd jak najbardziej udany, aczkolwiek nie wszystko poszło według planu :PTutaj wrzuciłem zdjęcia ze 3-go Zlotu Multistrad w Sospel:http://picasaweb.google.pl/balzac100/3rdEu...radaMeeting2008 A tutaj jeden z filmów:http://fr.youtube.com/watch?v=eOzk__xHOls&NR=1numero quadro to ja :P Hallo, to twoja kosc? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Hallo, to twoja kosc? :) niestety tak :) za 38 dni zdejmą mi gips :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 niestety tak :) za 38 dni zdejmą mi gips :)O rany. Jak to sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Cholerka Balzac musiales wykrakac???Zdrowiej szybko, a motórowi nic??Pozdr./ Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Cholerka Balzac musiales wykrakac???Zdrowiej szybko, a motórowi nic??Pozdr./ Janek 748 S. Cholerka Balzac musiales wykrakac???Zdrowiej szybko, a motórowi nic??Pozdr./ Janek 748 S. Motór jest OK, po za tym był ubezpieczony. Parę plastików się porysowało i tyle. Niestety noga trochę gorzej, w gips musiała trafić.Szkoda, że nie mogłem na motorze do domu wrócić :clap: Na szczęście na pomoc długo nie musiałem czekać. Koledzy wsiedli w samochód i aż do Wenecji po mnie przyjechali ;) Byłem naprawdę zaskoczony jak następnego dnia zobaczyłem przed hotelem samochód z przyczepką i ich uśmiechnięte gęby :icon_razz: :clap: PS:Cóż, wszystko ma swoja cenę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi