melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Spadam już z roboty za chwile bo zaczyna sie weekend..... szerokiej drogi, do poniedzialku i pilnuj nerek pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Chwali się..... :biggrin: Moze jak wpadniesz na tor Poznań na wiosne, albo na ta dyskoteke do Dominika to pogadamy po Krakowsku!pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Chwali się..... :bigrazz: Moze jak wpadniesz na tor Poznań na wiosne, albo na ta dyskoteke do Dominika to pogadamy po Krakowsku!pozdro idze idze, bajoku..........szkoda ze "trzy rybki" zamkniete ale na zyda pojdziemy do pana andrzeja na sznycla z kapucha.............ja stawiam :biggrin: czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 No juz dzisiaj wieczor zaspiewamy: "Whisky moja zono, tys najlepsza z dam" Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Trzymam za slowo! i juz ide, ide na "pole". Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Trzymam za slowo! i juz ide, ide na "pole". tak, tak......i na miasto nie zapomnij isc i do noworola na kawke ........to byly czasy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 No juz dzisiaj wieczor zaspiewamy: "Whisky moja zono, tys najlepsza z dam" to tylko jedna wiecej kolejka i bedzie goralu czy ci nie zal :biggrin: czuwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) chwię mnie było bo na pole skoczyłem, a tu proszę jakie rzeczy się dzieją. :bigrazz: Właśnie nałożyłem nakładkę na siedzenię, wymieniłem boczki na CF (bo dziś doszły) zrobiłem troche zdjęć i ...... Du** - :biggrin: aparat zostawiłem w samochodzie przy garażu - ale dałem ciała. No ale może uda mi się wrzucić fotki dziś w nocy (albo jak dopiero wróce w niedzielę). PozdrawiamKrzysztof Edytowane 6 Października 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 ty sie krzysiu lepiej skoncentruj nad nadchodzacym w'endem; moze twoja sasiadka z w-wy reflektowala by na wspolna przejazdzke? znowu bys sie tlukl po stolicy w dwa monstery i moglbyc cyknac kilka fotek pod kawiarnia jak staja zaparkowane :lalag: ja dziś wieczorem mam niesyety (męskie :biggrin: ) spotkanie z kolegami - no jakieś może "sprzęty dojadą" na pogawędki. A jutro - pomazyć - 6.00 rano pakuje się w autko, zabieram 2 dodatkowe osoby i w Polskę idziemy mili Panowie,..... - niestety mam pracowity ten w'end i liczę jedynie na niedzielę. Chcę rano założyc spojler i w drogę - pewnie skoczę gdzieś na mazowsze się bujnąć :bigrazz: Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 panowie, troche statystyki temat Ducatipowstal 30 Styczeń 2006 - 10 Kwiecień 2006 39 postow...........i ciszaod 05 Wrzesień 2006 - 05 Pazdziernik 2006 150 postow...........i zostal przyklejony :biggrin: temat Ducati Monsterpowstal 22 Wrzesień 2006 - 05 Pazdziernik 2006 190 postow....i prawie 2000 wyswietlen coz innego moge powiedziec jak nie ......FORZA DUCATI...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 ja dziś wieczorem mam niesyety (męskie :lalag: ) spotkanie z kolegami....... jak se ta chceta, towarzyszu :biggrin: ja tam bym wolal w dwa monsterki pohulac z kolezanka.........a plany zawsze mozna zmienic :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 jak se ta chceta, towarzyszu :bigrazz: ja tam bym wolal w dwa monsterki pohulac z kolezanka.........a plany zawsze mozna zmienic :lalag: święte słowa Panie, święte. No to może coś pokombinuję wieczorem :biggrin: Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) ....moze jakies male porownanie, bo my tu za woda nie slyszymy co sie tam w Sydney tlucze!.... macie tu panowie skromna namiastke dzwieku moich tlumikow; jakosc nie zajlepsza ale na razie wystarczyw przyszlym tygodniu pojde z motorkiem na dyno i nagram jak motorek chodzi na roznych biegach; to bedzie frajdapoki co - to musi wystarczyc TERMI's Edytowane 6 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 no pięknie Panie Melvin, pięknie. Puściłem na głośniki i zaraz mi Koleżanka wpadła do pokoju, pytając się co się stało (bo podłoga niesie troche dzwięki z subwoofera :biggrin: ). A ja na to - nic to tylko Melvin sie odezwał :bigrazz: Pytanko - czym nagrywałeś - telefonem czy kamerką? pozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Kochani, ale oprócz suchych danych - bo nie o ilośc nam chodzi, ale o jakość :biggrin: przeglądając inne tematy (wprawdzie pobieżnie) musze powiedzieć, że jest nasz wątek i merytoryczny, i rozrywkowy, i dość kulturalny (w porówniu do niektórcyh, że tak przez grzeczność nie wskażę palcem ..) Obyśmy dalej tak dbali o siebie i utrzymywali swoje więźi - to nas łączy (mimo odległości :lalag: ) Ale się rozmażyłem - chyba kończę i lecę trochę pojeździć, puki słońce jeszcze i nie pada pozdrawiam,Krzysztof I jeszcze jedno - Melvin znasz li Ty ten sprzęt http://www.flickr.com/photos/bigiain/sets/...with/251967637/ :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi