gomez Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 małe ogłoszenie w Boldorze mają carbonowe wydechy do Monsterów 600-1000 i tytanowe do SS900 w bardzo dobrych cenach (wyprzedają magazyn). Jęsli jesteście zainteresowani to bardzo proszę o kontakt z Łukaszem z sewrisu pozdrkris Ciekawe czy te do SS900 mozna zamontowac do SS750 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Pasowac pasuja napewno. Tylko czy przeciwskazan tech. niema? Ja mam np. lasery zdjete z monstera 750 ( po lekkiej modyfikacji pasuja do ss). Edytowane 20 Grudnia 2007 przez Prezes_Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Pasowac pasuja napewno. Tylko czy przeciwskazan tech. niema? Ja mam np. lasery zdjete z monstera 750 ( po lekkiej modyfikacji pasuja do ss). Prezes, pisz lepiej czy manual byl ok :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Jaco dzieki, dobry jak najbardziej znajde tam pare info dla siebie. Ale moj Duc jest z 2000 roku wiec jeszcze bede szukal moze gdzies wypatrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Jaco dzieki, dobry jak najbardziej znajde tam pare info dla siebie. Ale moj Duc jest z 2000 roku wiec jeszcze bede szukal moze gdzies wypatrze. Pozdrawiam Ok, przydalo sie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ciekawe czy te do SS900 mozna zamontowac do SS750 :banghead: wg mnie powinny pasować - najlepiej zadzwoń do Łukasza. Jak je oglądałem to zastanawiałem się żeby spróbować przerobić króćce do kolektorów ale raczej nie dałoby rady - sam bym wziął je bo były naprawdę czad (piękny tytanowy wydech - w owalu :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 ST ma zupelnie inne kolektory niz ss czy monster. Byl by to problem zwlaszcza jezeli sa tytanowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 ST ma zupelnie inne kolektory niz ss czy monster. Byl by to problem zwlaszcza jezeli sa tytanowe. no właśnie, a mam pewien problem, żeby znaleźć jakieś do ST2 poza Termignioni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 no właśnie, a mam pewien problem, żeby znaleźć jakieś do ST2 poza Termignioni poslalem Ci info na priv WESOLYCH!! i byle do wiosny :buttrock: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam Wszystkich! Poszukuje jakiegokolwiek silnika Ducati w celach dekoracyjnych :-) Tak wiec moze byc zatarty, niesprawny, bez tlokow, walu, zaworow i pozostalych wnetrznosci. Najwazniejsze to blok, cylindry, glowica. Oczywiscie za jakas rozsadna cene. Jezeli macie takowe cos, albo wiecie kto ma - bardzo prosze o informacje. Pozdrawiam i zycze wszystkim Wesolych Swiat i mnostwa Ducatowych gadzetow pod choinke! M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Kochani radosnych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, wiele miłości oraz spełnienia wszystkich marzeń (a szczególnie związanych z ukochanymi sprzętami :banghead: ) życzą Muminek, pani Muminkowa i Muminkowy synuś (i oczywiście ten, który jest w drodze :icon_mrgreen: )Kris PS - dziś sobie bryknąłem się - ledwo jakieś 5 - 7 km, ale nie mogłem się oprzeć pokusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ma ktoś jakieś konto,kupował ktoś jakieś części na ducati.com czy ducati.pl? Ceny takie same jak oficjalnie w motorexie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ma ktoś jakieś konto,kupował ktoś jakieś części na ducati.com czy ducati.pl? Ceny takie same jak oficjalnie w motorexie? Cen pewnie nikt z przedstawicieli nie moze windowac ale faktycznie- cekawe czy w koncu ktos cos kupil? Balzac probowal sie zarejestrowac i cos zamowic o ile pamiatam. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 WitamMam nadzieje że swieta kręcą się tak jak powinny czyli w miare na dziko.W wolnej chwili premyśćlie ten ten temathttp://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...bayphotohosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam. Nie zaobserwowalem zadnej reakcji Desmomaniaqf na nowosci Ducati np. Monstera 696. Bo mnie osobiscie rzucil na kolana model 848 fakt ze zastosowal w nim mokre sprzeglo to -, ale reszta to same +. CO wy na to? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi