scitro Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 To mamy Janka z głowy na 2 tygodnie uffff...hehehe...Ciekawe co tam z tym naszym Piowdo, nie odzywa się już ze trzy tygodnie albo i dłużej... Napisał mi PW, że kupił tą S4R ale widocznie tak się napalił, ze nie ma czasu skrobnąć co nie co... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) ... Napisał mi PW, że kupił tą S4R ale widocznie tak się napalił, ze nie ma czasu skrobnąć co nie co... no to teraz w W-wie może być głośno, jak wyleci na ulicę z takimi kominami :) PS Seba czy możesz jakoś zobaczyć czy coś warte są te kurtki java script:%20ShowBigPicture(current_picture) - na zdjęciach to tak dziwnie wygląda, a nie wiem czy to jakaś produkcja domowa czy firmowa, dzięki i sorki za kłopot Edytowane 21 Listopada 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 a tak w ogóle to co w nim będziesz robił? Jakieś paskudztwo do destylowania napojów, czy co? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 siema , mozecie dac jeszcze raz link z tymi naklejkami jakie chcieliscie?? Jest szansa ze zalatwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 :icon_razz: też jestem ciekawy co Ci Seb do głowy przyszło ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 siema , mozecie dac jeszcze raz link z tymi naklejkami jakie chcieliscie?? Jest szansa ze zalatwie. bardzo proszę http://www.ducati.com/shop/product.jsp?cat...prodimp98861799 :) (jest to ze strony niemieckiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 oooo takie naklejki moze zalatwie ( w sklepie obok mieszkania sa ) wlasnie taki wzor tylko nie wiem czy az tyle ich jest na jednym szablonie , jutro dam znac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 no to teraz w W-wie może być głośno, jak wyleci na ulicę z takimi kominami :icon_question: PS Seba czy możesz jakoś zobaczyć czy coś warte są te kurtki java script:%20ShowBigPicture(current_picture) - na zdjęciach to tak dziwnie wygląda, a nie wiem czy to jakaś produkcja domowa czy firmowa, dzięki i sorki za kłopot Muminek nic mi tu nie wyskoczyło tylko jakiś java script.... o co Ci chodzi Heja kulawy ridersie Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Nooo... taki przenośny ...hihihi... destylator ... hihihihi... to jest idea.... hihihi... Kris masz u mnie browar.... :icon_question: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Muminek nic mi tu nie wyskoczyło tylko jakiś java script.... o co Ci chodzi Heja kulawy ridersie przepraszam chyba już link w dobrej formie http://www.allegro.pl/item144039034_jedyna...cati_gear_.html(jak się przegląda zdjęcia to zmiana jest funkcjonalności strony i tak się robi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Nooo... taki przenośny ...hihihi... destylator ... hihihihi... to jest idea.... hihihi... Kris masz u mnie browar.... :icon_question: no to trzymam Cie za słowo :icon_question: Może już wyjdę to na wisnę dokuśtykam do Ciebie do Krakowa :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ok Krzychu, wysłałem zapytanie, jak się gość odezwie to dam Ci znać na PW, żeby tu spamu nie robić. :crossy: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Tak to dobry pomysł, wymienimy doswiadczenia przeróbek trunków na bardziej szlachetne... Paweeł, czytaj uważnie to sie dowiesz Co Sebowi w głowie siedzi... a jest tego sporo....Hej Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ok Krzychu, wysłałem zapytanie, jak się gość odezwie to dam Ci znać na PW, żeby tu spamu nie robić. :icon_razz: dzięki za info i pomocpozdrawiamKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Tak to dobry pomysł, wymienimy doswiadczenia przeróbek trunków na bardziej szlachetne... Paweeł, czytaj uważnie to sie dowiesz Co Sebowi w głowie siedzi... a jest tego sporo....Hej Sebaa może tak zrobisz sobie wydech - prosta rura owinięta "szmatą" jak na zdjęciu http://www.ducatimonster.org/smf/index.php?topic=65653.0 a to coś dla Melvina http://www.ducatimonster.org/smf/index.php?topic=65754.0 Edytowane 22 Listopada 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi