paweel Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 spokoloko lusy sponton dzisiaj mam jasną szybke ..... dojade i w domku skonsumuję to i tanto mam nowego portera i kozlaka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ja ciagle ujezdzam moja mala wloszke :banghead: Dzielnie sie sprawuje ale tloczek do wymiany :banghead:((( 1049 pewnie brzmi jak... ducati :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 ale macie fajnie, że możecie sobie bryknąć na motorkach :icon_eek: a ja właśnie sobie siedzę i pracuję i porzy okazji oglądam mecze siatkówki orz śledzę losy forumpozdrawiam,kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Tak pierwszy poważny mods zrobiony, teraz już będzie z górki..., cyferblat do obrotomierza gotowy, jesczcze tylko szybkościomierz został, ale to może na weekend zostawię. Strasznie mi tymi kominami smaku narobiliście... a dodatkowo słyszałem dzisiaj nowego IXILA przy GS-ie kumpla i tak skubaniec dudni na wolnych obrotach, że omal się nie posikałem, hihihi.... Tak że panowie klamka zapadła, z następnej wypłaty zamiast szynki na Boze Narodzenie, kupię "tłumiki" do mojego monsterka... Mam tylko nadzieję, że będzie przynajmniej tyle basu co przy GS-ie kumpla...??? Heja Seba a nie zastanawiałeś się nad opróżnieniem swoich fabrycznych kominów?Masz przecież zdolności inżyniersko-mechaniczne to może będzie Ciłatwo. Na DML widziałemkila takich przerówbek i opisów mówiących, że wychodzi to bardzo fajnie i dzwięk jest również przyjemny. A tak przy okazji - widzę, że te Termi i LeoV.. są nadal aktualne na allegro - może sprzeddjący będą pękac za chwilę i obniżać ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Ech... pisałem do gościa ale nie jest skory obniżyć cenę... :) A co do przeróbki, to nie opłaca się to zbytnio przy cenie 1000 zł za 2 wydechy... zobaczymy co z tego wyjdzieStrzałka Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 aLLy ty nie narzekaj, ostatnio 2-ch kolesi na takim małym sprzęcie (70ccm) jak twój zapylało Kamieńskiego 90/godz!!! i muszę napisać że nie mogłem ich dogonić moim maluszkiem :) . A jeśli można zapytać to jakie są barwy tej twojej włoszki??? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 normalnie w W-wce pogoda robi się czadoska. Po porannych mgiełkach teraz jest już 13C i błękitne niebo, na polu zrobiło się sucho i tylko wsiadać na sprzęta i wio do przodu ;) A ja moge się tylko smakiem obejść, bo nawet nie powącham spalin dziś :) , ale jak się wkurzę to w niedzielę pokuśtykam na kulach do garażu i może odpalę mojego sprzęta albo i się bryknę (tylko potem w domu to mi żona głową tak zmyję, że .... - nie chcę mi się nawet o tym myśleć - dla ułatwnienia powiem, że żonę mam lekarza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 aLLy ty nie narzekaj, ostatnio 2-ch kolesi na takim małym sprzęcie (70ccm) jak twój zapylało Kamieńskiego 90/godz!!! i muszę napisać że nie mogłem ich dogonić moim maluszkiem :) . A jeśli można zapytać to jakie są barwy tej twojej włoszki???moja wloszka jest czarno zolta , zdjecia sa w moim podpisie , wystarczy kliknac na napis moja stajnia ;) Moje malenstwo tez bedzie kolo 90 km/h jechac po wymianie tloka , teraz jest jakies 80 :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 no to gazu - młodzieżyA kiedy remoncik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) no to trzymam kciuki za powodzenie projektumoże jenak goścu pęknie zceną, nie poddawaj sę, męczg c 2-3 dni :icon_razz: Edytowane 17 Listopada 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Tylko sobie nie załóż jakiegoś badziewia, bo będziesz robił remont po 100 km...hihihi... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 oj widzę, że duch wśród Ducatistów zanika - nie widać innych postów poza naszymi - czy wszyscy pracują (urlopują) lub porzucili nas? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) melvin tez jest tyle ze glebnalem sobie w srode i musze nowy kask kupic no i troche moto szmatka przetrzac :) ale za to fotki zdalalem zrobic super nim jebnalem w asfalt :) http://www.flickr.com/photos/melvinsmonste...57594379893105/ psdobrze ze lewa strona palnalem bo obydwaj z sebem bysmy nowych kominow szukali Edytowane 17 Listopada 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Nie zanika, tylko zanikł w zeszłym tygodniu... No i zarejestruj tu klub, to po miesiącu zostaniesz sam... czyli wystąpiło zjawisko, którego z Jankiem najbardziej się obawialiśmy--> słomiany zapał :) Heja ridersi Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Oooo to witaj w klubie, gubiących rozum na światłach... Przykro mi bardzo, że Cię to też spotkało, dobrze że jesteś cały - chyba że nie... :) Jednak Melvin opłaciło Ci się nakładać 2 cm wosku, przynajmniej miałeś grubą warstwę zabezpieczająca lakier :) Heja ridersi Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi