PM2Z Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 widzę, że MZ to bardzo hard-core'owy motocykl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 No mozna niezle szalec MZtką, sam yłem ździwiony. Jedyne co mnie w niej wkurza to nedzna przyczepnosc przedniego kola (zly rozklad mas) i malo stabilne zawieszenia. Ale fajne jest to ze jest tak poreczna i lekka, do jazdy w miescie sie super nadaje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Dokładnie do jazdy w mieście sie doskonale nadaje ale jak przyjdzie manewrowac miedzy autami w korku to z powodu małego skrętu kierownicy i długości moto trzeba sie troche nameczyć Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 czy ja wiem... mi sie wydaje ze akurat do tego jest spoko. Wprawdzie ja jezdzilem glownie na plastikach wczesniej i moze dlatego MZ wydaje mi sie taka zwinna, ale w porownaniu z moja DR 350 jest tylko troche gorsza na miescie. Głowna przewaga DR to jej wysokosc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi