pawlo16 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ma ktoś może z was link do białej tarczy od licznika do komara do drukowania?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 WIesz co to za program Corel Draw bądź Adobe Photoshop?? Chyba nie problem narysowac sobie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Dla mnie problem. Jak dla ciebie nie to mi narysuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 WIesz co to za program Corel Draw bądź Adobe Photoshop?? Chyba nie problem narysowac sobie ALbo jeszcze łątwiej zrobic skana i odwrocić kolory nawet w paint'cie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 NIe mam skanera :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ale z tego co pamiętam to Komar nie ma czarnego tla i bialych cyfer, także nie odwrócisz. No ale zeskanowac i pozmieniać kolory chociazby wlasnie w paincie...Zoom x8 i zmieniasz kolory...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 No to by było dobre ale ja nie mam skanera. Może ma już ktoś na dysku gotową tarcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Tak sie sklada ze mam:P Tarcza autorstwa kolegi... http://img79.imageshack.us/my.php?image=ta...dokomara3sm.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 samemu sobie by przeciez nie narysowal.. musi byc odpowiednia skala i w ogole rozmiar tego wszystkiego. ja dorabialem sam do licznika ogara... skale odrazu wpakowalem do 90kahaema(teraz to mi sie wydaje wies, ale wtedy to bylo kozaczenie... :)) do tego ultrafiolet podswietlanie i jazda... :Ppzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 A powiesz mi jak rozebrać licznik od komara zeby przykleić taką tarcze?? mam odklejoną szybke to bym przykleił tą tarcze ale jak zdjąć skazówkę, niechciałbym popsuć licznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 jak zdjac wskazowke...? kiedy masz juz wszystko wykrecone chwytasz ja palcami tak, aby sily ciagniecia byly mniej wiecej jednakowe we wszystkich miejscach. po prostu zdecydowanie chwytasz i ciagniesz. jesli nie pojdzie palcami, bierzesz maly srubokret plaski i podwazasz delikatnie i stopniowo z kazdej strony. musi pojsc. ja tak robilem i zawsze schodzilo BEZ USZKADZANIA czegokolwiek... a jesli nie pojdzie to nie wiem... moze wezwij... chyba kazdy wie o kogo chodzi :lol: :) :P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 hehe dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi