Robertso444 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Panowie wszystko zrobione i do tego jeszcze działa ładowanko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Podziel sie wrazeniami, doswiadczeniami, ewentualnie uwagami :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 [panowie jawowcy,mam troszku częsci do ts-nawet noje wodziki gdyby ktosik potrzebował.miałam jawek ts kilka dawno temu przez kilka ładnych latek ujeżdzałem je i dobrze mi sie jezdziło tylko ze silniki słabe miały(awaryjne)przy sciganiu na odejscie mały błąd w zmianie bigów i poprawka wbicia 3-zgrzyt i wodzik i tryb szlak trafiał,a wał to tak na sezon dwa i dzwoniły swożnie,łożyska igiełkowe słaBE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Podziel sie wrazeniami, doswiadczeniami, ewentualnie uwagami :lalag: JUż się chwalę zamiast regulatora wstawiona jest płytka typu jakaś elektroniczna że przy odpaleniu kontrolka ładowania odrazu gaśnie prądnica oczywiście jest słabiutka ale z zwoju w prądnicy podciągnoł jeszcze przewody do płytki z świateł który daje dodatkowy prąd na ładowanie jedynie gorzej jest jak włącza się kierunki ale na światłach już mogę śmkigać i maszyna na wolnych obrotach mi nie gaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Pozostalo zatem, zainwestowac w alternator i wszelkie bolaczki jak reka odjal :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Poprawa jest duża i da się już jeździć i to wcale nie było drogo co do alternatora do tego silnika co ma już terz elektroniczny zapłon to wydatek rzędu 600zyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Chciałem jeszcze dodać jak bym miał wydać tyle kasy to bym wolał kupić sobie silnik 12V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 No to juz kto co lubi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Własnie to lubię żeby naprawa nie przekraczała wartości CZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ale to nie naprawa tylko tunning :wink: A to musi kosztowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 To cię zmartwię kolego. Części do tych motocykli zaczynają iść w górę i z takim podejściem to za niedługo zestawu napędu nie wymienisz. Bo się nie będzie opłacało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 To był oczywiście żart ale maszynę zachowam na chodzie napewno ,tylko puźniej niech moje dzieci się nią opiekują bo jest u nas od nowości i może za dwa pokolenia zacznie jeździć na weterany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Panowie jeśli ktoś tu jeszcze zagląda to maszyna już jest po kapitalnym remoncie. !Dok1.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Pierwsza jazdaDok12.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Pogratulować CZki. Wiać że masę pracy wpakowałeś w motocykl. Ja też już dobiegłem do końca https://picasaweb.google.com/109626027503237787301/JAWA Edytowane 3 Marca 2013 przez j@wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi