Arma87 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 tak w ogole to jakby tak spojrzec na tytul tematu to dowiadujemy sie ze gosc ma 15 lat a DR350 to bedzie za duzo o 10 razy... No wiesz ja np. majac 15 lat jezdzilem na GS 500 wojka moze to nie bylo normalne ale dawalem rade. Mysle ze Dt 125 byla by najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 No wiesz ja np. majac 15 lat jezdzilem na GS 500 wojka moze to nie bylo normalne ale dawalem rade.Mysle ze Dt 125 byla by najlepszaE tam jak ktos ma rozum to i na mocnym pojezdzi.Ja na 15 urodziny wr'e dostałem i jakos jezdze zyje i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 E to ty masz mocny motor trzeba miec silne lapy zeby pozadne enduro utrzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 E tam jak ktos ma rozum to i na mocnym pojezdzi. Ja na 15 urodziny wr'e dostałem i jakos jezdze zyje i jest super do czasu... mlodzi maja to do siebie ze mysla ze wszystko da rade od razu, a do tego trzeba cwiczen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 do czasu... mlodzi maja to do siebie ze mysla ze wszystko da rade od razu' date=' a do tego trzeba cwiczen...[/quote'] No tutaj jednak mosze przyznać rację wazabiemu mlodym to czesto odpala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Mówi się też, że:"Jeżeli coś jest niewykonalne trzeba przyprowadzić kogoś, kto o tym nie wie, napewno to wykona" Oczywiście dosłownie tego tłumaczyć nie można, ale przyznajcie, że coś w tym jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi