dominik.vx800 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 witam ;) Jak dla mnie super sprawa !! ( no moze kolory bym zmienił ) To jest jakby kwintesencja VXa z usunietymi jego wadami Niezniszczlny silniki VXa, do tego dobre zawieszenie i dwie tarczeuważam dokładnie tak samo 8) troche może bardziej odpowiadałby mi tyłeczek z VX-a, ale reszta to miodzio(yyy jeszcze kolorystyka do zmiany ;) )ciekawe czy spróbują zrobić takie cosik na bazie Intruza 1.4 :?: - to by dopiero było COŚ :) POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 fajny wozek na miasto. taki akuratny :) no i wyglada prawie extra. raza troche kominy i zawias tylny. troche nie gra z frontem.ale jak by to zmienic to piekny. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Widziałem takie coś w Gdańsku - malutkie się zdawało... Dopisane:Znalazłem nawet fotkę, na pierwszym planie moja Zuzia, w tle ten wynalazek o którym mowa:http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa...php?pic_id=2235 PS. Nie podoba mi się...jakiś dziwny jest :) Taki jakby matiz na dwóch kołach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ładna ta twoja Zuzia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ładna ta twoja Zuzia :) Dzięki! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 hehe faktycznie malutka :) ale w koncu to street - pewnie super na gume sie stawia ]:->Mimo wszystko mi ciagle sie podoba:D Suzi tez ładna i zadbana !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi