Harry Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 WitamKolega kupił w zeszłym roku cagive raptor 1000 po szlifie. Poprzedni właściciel założył bezpośrednio na porysowane tłumiki carbon i to się zaczyna palić po dłuższej jeździe. Można pod ten carbon dać jakąś izolację :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Carbon sie mu pali :?: Ja mam wydechy carbonowe, ale w nich jest wytłumienie i zarazem izolacja (taka wata) A co on tego nie ma czy jak :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Brak mu tej izolacji, ktoś odstawił lipę i teraz chodzi o to co można dać na tą izolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Poprzedni właściciel założył bezpośrednio na porysowane tłumiki carbon i to się zaczyna palić po dłuższej jeździe. może tłumiki nie są przystosowane a gość tylko założył carbon abyzamaskować porysowania, ładnie wyglądało ale na zimno. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 może tłumiki nie są przystosowane a gość tylko założył carbon aby zamaskować porysowania' date=' ładnie wyglądało ale na zimno.Pozdrawiam[/quote']Dokładnie tak, tzn z tym paleniem chodzi o to, że zaczyna to śmierdzieć spalenizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 z tym paleniem chodzi o to' date=' że zaczyna to śmierdzieć spalenizną[/quote'] Zgadza się, a z biegiem czasu się przepali i to już wogule nie będzie wyglądało.Kawał gnoja z tego poprzedniego właściciela, ale co zrobic na takich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 MOżesz to wypchać watą szkllaną (najlepiej takim specjalnym wkładem wytłumiającym do tłumików) Powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ale carbon się pali czy to jest okleina ala' karbon. Bo to jest duża różnica. Jeżeli to jest folia o imitacji karbonu to normalne że się pali i ja bym to od razu zdarł ale jeżeli to prawdziwy karbon to - nie wiem. :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 MOim zdaniem włókno węglowe powinno dawać rade ale jak carbon jest uszkodzony to może się coś przypalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Prawdopodobnie jest to folia do bajerowania samochodów. Im szybciej wywalisz tym miej będziesz miał skrobania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 To nie jest folia, to jest sztywne i nie jest naklejone na tłumik a między tłumikiem a carbonem są 2mm luzu także pomyśleliśmy żeby tam coś dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Harry, sory że to powiem, ale to jest jakaś straszna rzeźba w gównie. Proponuję oddać wydech tym, którzy potrafią naprawdę kłaść karbon, bo to jakaś lipa jest, a nie prawidłowo położony materiał. między tłumikiem a carbonem są 2mm To tylko potwierdza moje obawy, że jest to jakaś straszna fucha. Coś o tym wiem, przu dobrym karbonie nie musi być żadnej przerwy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Też dochodzę powoli do wniosku, że to gówno i trzeba wykonać to od nowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi