Bubu Goryl Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja niewiem ile moja ma ale jezdzi zajebiscie! A honda fakt popelnila blad , ale co od tylu lat nie moze wprowadzic spowrotem NSR? A pozatym APRILIA RS 2006 jest cudna,nie ma ladniejszej 125 2T jak dla mnie Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonik Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 APRILIA RS 2006 jest cudna,nie ma ladniejszej 125 2T jak dla mnieZgadzam się, piękna :twisted: Chociaż moim zdaniem i myśle że nie tylko moim wygląd podebrano jeśli można tak powiedzieć z Derbi GPR 125 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Chciales Powiedziec chyba Aprili RSV Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonik Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Zależy jak na to patrzysz, zgadzam się że przypomina RSV a wśród 125 jej odpowiednikiem wizualnym jest Derbik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 No ale cagiva mito tez jest bardzo ładna mówie o tej evo 2 z amorem skretu.jest bardzo ciekawa wyglada jak ducati.noi 7stopniowa skrzynia biegów :( ...no ale rs-ki 2006 nic nie pobije :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>>> SereK<< Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Mito ma taką jedną główna wade. Mianowicie jej wielkośc, a raczej wygoda kierowcy(również i pasażera). Mito jest troszke wieksza wizualnie od Af1. MIałem to okazje porównać. Ale wygody jaką oferuje Af1(obojetnie czy Replica czy Futura) nie ma żadna 125(no poza RS). "Skandalicznie" niewygodne i małe jest RGV 125. Na nim to mogą jeżdzic chyba tylko japońce i to też Ci którzy nie mają wiecej niż 160cm wzrostu :) . Tam sie nie da nawet normalnie na postoju skrecić kierowajką bo sie obija nadgarstkami o bak. W NSR jest niewiele lepiej. . . :? Wg mnie Żadne 125 nie oferowało ani takich osiągów ani tyle wygody co Aprilia przynajmniej do 1995 roku. Chociaz po 95' i tak nadal króluje RS'ka. :P Ale to jest moje zdanie i nie każdy musi sie z tym zgodzic. . . W każdym razie powiem wam jedno : Aprilia rządzi!!!!! 8) :mrgreen: Pzdr;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 W każdym razie powiem wam jedno : Aprilia rządzi!!!!! Cool Mr. Green :) :P :( :P :) :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja zaraz po kupnie jechalem 120km w kasku 10 razy gorszym niz tornadi i bez szybki, i przyjezdzie na miejsce wogole nie czulem zmeczenia,wiec wygoda jest bdb+ ,niewiem czemu niektorzty twierdza ze plastki sa niewygodne,wiadomo ze nie wszystkie sa super ale... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>>> SereK<< Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Kask tez ma znaczenie... ale 120km na Apce bez zmeczenia to jest cos! 8) Ja po przejechaniu 3 km na Mito nie czułem przyrodzenia, a po 10 minutowej przejazdzce an RGV nie mogłem sie za bardzo wyprostowac :lol: Co prawda mam 188cm wzrostu no ale po Aprili nie czuje żadnych dolegliwości :( :P :mrgreen: Aprilia rządzi !!!! :) :D :D :mrgreen: :) :P mówie wam . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Aprilia rządzi !!!! Very Happy Very Happy Very Happy Mr. Green Buttrock Buttrock mówie wam . . . potwierdzam wprawdzie nie mam porownania do mito czy innych 125 ale jezdzikem simsonem to po 25km ciezko bylo plecy wyprostowac.... ja mam niecale 184 i jest zajebiscie :) :( :mrgreen: :P :lol: Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domier Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 co do przyspieszenia... ja sie sciagalem mito vs af1 europa i jak mialem 130 na liczniku to afka byla jakies 200m za mna ale jak wiadomo zalezy tez wiele od kierowcy. A co do niewygody na mito... sranie w banie ja tam robilem traski 80km i nie bolalo zupelnie nic :) po prostu jacys sie delikatni robicie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 ja sie sciagalem mito vs af1 europa i jak mialem 130 na liczniku to afka byla jakies 200m za mna ale jak wiadomo zalezy tez wiele od kierowcy wlasnie zalezy od kierowcy !!! cagiva i apka 2 najszybsze , wcale nie twierdze ze cagiva jest niewygodna tylko mowie ze aprilia jest bardzo wygodna!!! Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldarion Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 a w ostatnim fast bike'u było napisane , że nsr'ka do 120 km/h przyspiesza najlepiej ze wszystkich 125 xD NSR RULEZ :!: :!: :!: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Jeździłem troche na Apce AF1 i musze przyznać, że jako tako komfort jest. Natomiast przymierzałem się do Mito z 93 roku. Jest większa, ale stanowczo mniej komfortowa. Może w sezonie uda mi się zrobić nią pare kilometrów to zmienie zdanie, ale jak narazie to nie sądze, żeby była tak komfortowa, jak AF1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi