vx800 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Czy ja wiem, czy to takie narażanie się?Już pisałem, że często lepiej widać, jak delikwent na motocyklu wymachuje łapskami, niż jak mu coś tam mruga za przyciemnioną szybką kierunkowskazu. Kwestia opanowania jazdy ze wskazywaniem kierunku ręką.Myślę nawet, że taka umiejętność jest nawet potrzebna, tak samo jak umiejętność jazy bez lusterek. Może się zdarzyć (tfu tfu), że będzie trzeba dojechać do domu bez pełnego/sprawnego osprzętu i co wtedy? W Tryplu mam kierunki i dobrze mi z nimi, ale nikt mnie nie namówi, żeby zamonować kierunkowskazy w Uralu. No, ale jak się kto uprze, to będzie jeździł zawsze w kombinezonie, odblaskowej kamizeli ;) , kasku zawsze integralnym, .... albo najlepiej samochodem, bo po co się narażać.... BYLE Z ROZSĄDKIEM PZDRJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Ho, ho, ho. widzę, ze się Kolega trochę zagotował :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ho' date=' ho, ho. widzę, ze się Kolega trochę zagotował :mrgreen:[/quote'] który kolega? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 A, jest taki jeden...Taki... Triumphator z Uralu, czy znad Dniepra...Chyba z Uralu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi