szelbigjetepiencset Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 a jakie mniej wiecej dane techniczne( osiagi moc spalanie itp ) o yamaha fzx 750 bo jestem zainetersowany kupnem takiego modelu moze ktoś zna jakies oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Hej jezeli szukasz danych technicznych o moto polecam BIKEZ.COM, jest tam wszystkoskiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelbigjetepiencset Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 dzięki . Jak macie jakies oferty sprzedaży tego motocykla to walcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domier Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 http://www.moto.allegro.pl/search.php?cate...x&category=5557 tu masz kilka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maverik Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 http://www.moto.allegro.pl/search.php?cate...x&category=5557 tu masz kilka :buttrock: ja bym bral tego 1000a.. podobno niezly sprzet :flesje: tylko opony zjada, sie skonczyla po 2 kkm :flesje: p.s. bo mi fajter na jakiejs buzie czy innej 12tce chodzi po glowie :eek: pozdr. Arek FZX 1000lakiernia motocyklowa Saico w budowie Podkowa Lesna/Wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 wal do Pgr'a - ta pala juz chyba wszystko wie o tym sprzecie :D Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 No i kolejna Pała sie zakochała w FZXie !! :D :buttrock: :notworthy: masz gust chlopie !! :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Uważaj chłopie jak chcesz nabyć FZXa bo to tranzakcja wiązana - kupujesz motocykl a gratis dostajesz pier..lca do głowy. Kto z Was FZjebXy sie ze mną zgadza? Wiem, że każdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelbigjetepiencset Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Uważaj chłopie jak chcesz nabyć FZXa bo to tranzakcja wiązana - kupujesz motocykl a gratis dostajesz pier..lca do głowy. Kto z Was FZjebXy sie ze mną zgadza? Wiem, że każdy... Chodzi mi dokładnie o spalanie , prędkośc max i przyspieszenie i awaryjnośc motocykla. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Powiem Ci tak - silnik zajebiście elastyczny jak na tą pojemnosc, moc fabyrczna 94KM, spalanie zależy od stylu jazdy , prekośc max.... po co Ci prędkość max w takim motocyklu? Jesli interesuje Cię prędkość max to kup ściga... przyspiesznie 3,9s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelbigjetepiencset Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Powiem Ci tak - silnik zajebiście elastyczny jak na tą pojemnosc, moc fabyrczna 94KM, spalanie zależy od stylu jazdy , prekośc max.... po co Ci prędkość max w takim motocyklu? Jesli interesuje Cię prędkość max to kup ściga... przyspiesznie 3,9s nie mam zamiaru kupować scigawki :banghead: dzieki za wszytkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nab Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 A jak to cudo hamuje ? Da się tym manewrować przy wolnej jeździe czy zachowuję się jak spasiona świnia ? Jak z zakrętami ... tymi szybkimi i wolniejszymi ? Cholernie mi się podoba ten motocykl. Chociaż sam lubię takich "sku**ieli" ulicznych typu Honda Hornet czy Kawasaki Z750 to ten motocykl mnie urzekł. Może jak się trafi fajna oferta a nie będę miał kasy na jakiegoś naked'a 600-750 to kupię FZX 700-750 ? Na razie psuje GS :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Horneta czy jakąś Zetkę można sponiewierać, a ten motocykl się kocha... To dwa zupełnie inne światy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Siemka Ktos tam na gorze zapodal linka do allegro.Chce tylko powiedziec ze ta czarna FZX ( droga od gory) jest juz od dluzszego czasu na allegro.Cena zaczynala sie od 11,5 tys.Poza tym skoro to jest wersja japonska ( 5 biegow ) to podobno silnik ma pare koni mniej.W dodatku budzik siega do 180, chyba troche malo.Z reszta ten nademna :) :) jezdzi na takim rowerze wiec niech cos wiecej powie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Virus jak się już wreszcie dorobisz tej MZty to pogadamy o rowerkach :notworthy: Virus jak się już wreszcie dorobisz tej MZty to pogadamy o rowerkach :) Wersja japońska to wersja dla pedałów - trzeba ją od razu wrzucić na stół i dorobić jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi