Skocz do zawartości

Posiadam 10GB servisoowek i chętnie się podziele

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro ja Wam pomagam to Wy tez powinniscie sie przylozyc do tego. Dla niewtajemniczonych uploadowanie sredniej wielkosci serwisowki trwa u mnie srednio 1' date='5 godziny wiec postarajcie sie doceniac czas ktory Wam poswiecam. [/quote']

Dokładnie. Postarajcie się tez nie pytać na "pałę" czy jest serwisówka do .... Najpierw zobaczcie na listę, a dopiero potem piszcie wiadomości tutaj, czy na PW. Mo$ue też musi to wszystko ogarnąć, nie dodawajcie Mu pracy przez zbędne pytania, jak można najpierw się odpowiednio przygotować.

pozdro, Pawel

Daje line do:

Yamaha XJ600 S Diversion,S Seca II,N 92-99 Haynes Service Manual ENG http://www.megaupload.com/?d=44P1IE9W

P.S Ten link jest juz w innym temacie ale na serwerze diff.ru i tam sa problemy by go sciagnac wiec zapodaje link w pelni dzialajacy.

Pozdro

Marek

Tak, tak jest ten komenterz po prawej i caly czas zeby sprobowac pozniej.

:)

[ Dopisane: 19-02-2006, 17:35 ]

Ok, wszystko gra-poszlo. Musialem zainstalowac : Alexa Toolbar, ktory byl kolo komentarza i teraz idzie.

Dzieki :(

Chol.... kazda inna serwisówka jest na necie a do harleya nic.Tak jakby były to jakies super tajne dane.Szukałem juz wszędzie-na polskich stronach,amerykańskich a nawet rosyjskich.Na nic nie trafiłem.ja wiem ze haras nie jest moze jeszcze tak popularny jak R1 ale do k.... nedzy nawet małego fiszka lub chociaż elektrykę.Pozdrawiam i jak mi ktos pomoze bede wdzięczny.

zes dowalil do harego jest pelno tylko jakos ci sie nie chce szukac ot co!

moze cie naucze :buttrock: http://www.bikebandit.com/ wybierz oem parts podaj rok wybierz harego i mode i masz fiszki.co do service booka to podaj rocznik i model i ci wytropie (za podziekowaniem rzecz jasna)