tomala Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 witam czy masz może serwisowki do yamahy rd350 bo nie daje radypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Witam.Szukam ,szukam i niestety nie ma! A mianowicie szukam serwisówki manuala do KAWASAKI ZXR 750 H1 rocznik '89.Niestety nigdzie nie ma sa do młodszych roczników ale do tego modelu niestety brak.Jeśli jest to mozliwe to prosze o link do ZXR H1 PozdrStary ile razy napiszesz jeszcze to samo ? ja nie mam takiego manuala i Ojro tez nie. Jest to temat nie po to by sie pyttac o manuale tylko po to abym ja wklejal linki o ktore poprosicie mnie na gg, PW czy tez mailem. Daje line do:Honda NX250 Service Manual ENG http://www.megaupload.com/?d=X4HRAUNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco_77 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 STARY!!! WIELKIE DZIĘKI! SORRY ZA TA POMYŁKE! CZYTAŁEM MOSUE! aLE NAPISAŁEM MOUSE! HEHEH ALE WIDZE ŻE NIE TYLKO JA SIĘ WALNĄŁEM! HEHEH !!!POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Wrzuce cos do RD350 jutro bo dzisiaj wypilem za duzo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 witam a do zephyrka 750 z 97 roku bys cos wygrzebal zgory dziekuje :wink:pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 A zephyr to coś z tego??ZR-7 (ZR 750-F) '2000 ZR-7S (ZR 750-H1) Wpisujcie dokładne nazwy motocykli... PS. Mosue jak głowa :] Boli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Jeżeli masz ZR-7 po angielsku to ja bardzo proszę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 A mozna prosic o jakies info cd serwisowki do MTX 80 ? Potrzebuje jej bo chce co nieco pozmieniac i przydalaby sie tak na wszelki wypadek. Dzieki z gory - pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 MTXa mam tylko 125...Co do glowy Ojro to juz lepiej :icon_twisted: Ostro dalem przez ostatnie dni :rolleyes:Jeżeli masz ZR-7 po angielsku to ja bardzo proszę Mam tylko po Germansku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Mam tylko po Germansku... Ja tysz :icon_twisted: Ale chłopaki sie deklarują w piwie, że beda tłumaczyc ;] A mozna prosic o jakies info cd serwisowki do MTX 80 ? Potrzebuje jej bo chce co nieco pozmieniac i przydalaby sie tak na wszelki wypadek. Dzieki z gory - pzdr. Napisz do uzytkownika Rozek bo on sie wypowiadał a tym temacie http://forum.motocyklistow.pl/honda-mbx-80...wki-t44343.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 CześcNie znalazłem tego w spisie ale może jakimś cudem się znajdzie. Chodzi mi o serwisówke do KAWASAKI GPZ 550 UT z 1987 roku. Byłbym wdzięczny za jakieś dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ja do GPZ550 nie mam nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Proszę odświeżyć link do FZR 600 - manual po germańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 http://www.blackbears.ru/manual/files/Yama...al_(German).zip Najlepiej spożyć przed końcem: .....nieograniczony... :D Tylko rocznik 89` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 witam przepraszam ze nie podalem dokladnie w poprzednim swoim zapytaniu dokladnie poszukuje informacji na temat Kawasaki ZR750 D zephyr pozdrawiam i z gory dziekuje jakby sie cos znalazlo Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi