Skocz do zawartości

Motocyklowe lęki.

Gothcrust
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Boa, żeby się pozbyć lęków, to spraw sobie ducatowego rat-bike'a, wtedy będzie Ci wszystko jedno, na którą stronę się uwali :D

Do moich "fobii" dolazła druga (po tej, żeby nie zajechać czasem motocykliście drogi autem) - żeby mi motocyklista w mój motocykl przypadkiem nie wjechał, czego ja uniknęłam, ale kolega od drugiego kolegi już nie :icon_evil: Trzymam się więc z dala od przypadkowych kontaktów, dla zdrowia, higieny i spokoju umysłu :bigrazz:

Edytowane przez Grass

nie

M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie

Boa, żeby się pozbyć lęków, to spraw sobie ducatowego rat-bike'a, wtedy będzie Ci wszystko jedno, na którą stronę się uwali :D

A wiesz, że jest taka opcja... :bigrazz:

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...

czasem zdarzy się że pod motojeansy nie wrzucę nakolanników

ostatnio po wypraniu kurtki nie wrzucilem na plecy ochraniacza

i tak jakoś niezbyt pewnie mi się jeździło

stąd najpewniej jeździ mi się jednak w pełnym moim rynsztunku,

nawet uzbrojonych motojeansów używam z pewną taką nieśmiałością, choć są wygodną alternatywą na te gorące dni i do pracy

jednak największym lękiem napawają mnie skąpo ubrane dziewczęta przemykające rozgrzanymi od słońca ulicami

stanowią dla mnie bardzo istotne zagrożenie, bo wzrok zamiast skupić się na drodze podąża bezwiednie za nimi :-(

Edytowane przez marcinn72

CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS

Za to ja najbardziej boje sie "pracy drogowców" nasypia tego gryzu na drogę a w szczególności na zakrętach to po tych kamionkach sunie się jak po lodzie i łatwo zaliczyć szlifa a z daleka nie da się zobaczyć że jest wysypany gryz ;/ także piesych którzy chodzą jak święte krowy ;/