GRASS Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 (edytowane) Boa, żeby się pozbyć lęków, to spraw sobie ducatowego rat-bike'a, wtedy będzie Ci wszystko jedno, na którą stronę się uwali :D Do moich "fobii" dolazła druga (po tej, żeby nie zajechać czasem motocykliście drogi autem) - żeby mi motocyklista w mój motocykl przypadkiem nie wjechał, czego ja uniknęłam, ale kolega od drugiego kolegi już nie :icon_evil: Trzymam się więc z dala od przypadkowych kontaktów, dla zdrowia, higieny i spokoju umysłu :bigrazz: Edytowane 5 Lipca 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Boa, żeby się pozbyć lęków, to spraw sobie ducatowego rat-bike'a, wtedy będzie Ci wszystko jedno, na którą stronę się uwali :D A wiesz, że jest taka opcja... :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 (edytowane) czasem zdarzy się że pod motojeansy nie wrzucę nakolanników ostatnio po wypraniu kurtki nie wrzucilem na plecy ochraniacza i tak jakoś niezbyt pewnie mi się jeździło stąd najpewniej jeździ mi się jednak w pełnym moim rynsztunku, nawet uzbrojonych motojeansów używam z pewną taką nieśmiałością, choć są wygodną alternatywą na te gorące dni i do pracy jednak największym lękiem napawają mnie skąpo ubrane dziewczęta przemykające rozgrzanymi od słońca ulicami stanowią dla mnie bardzo istotne zagrożenie, bo wzrok zamiast skupić się na drodze podąża bezwiednie za nimi :-( Edytowane 6 Lipca 2009 przez marcinn72 Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damek Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Za to ja najbardziej boje sie "pracy drogowców" nasypia tego gryzu na drogę a w szczególności na zakrętach to po tych kamionkach sunie się jak po lodzie i łatwo zaliczyć szlifa a z daleka nie da się zobaczyć że jest wysypany gryz ;/ także piesych którzy chodzą jak święte krowy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi