aftys6 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 ale ta irlandia popularna,ja też jade tam na początku czerwca zarobić troche kasy na moje pierwsze moto, a w przyszłości może na dłuższy okres Wielkim plusem tego kraju jest to że pogoda sprzyjajaca jeździe na motorze jest prawie przez cały rok. Dla zainteresowabnych, bede w Liss, jakby ktos sie tam wybierał, dawajcie znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didier Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam! Też wybieram się w tym roku do Szkocji. Na razie plany ale poważne. Kiedy planujesz wyjazd bo w towarzystwie zawsze razniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 jade na początku czerwaca, a raczej lecę, bo tak o wiele szybciej i mniej kłopotów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja lece moim gratem w maju z okolic Poznania obecnie jestem w uk i wiecie co tu smiga sie caly czas bo nie ma zimy bede lecial do Amsterdamu a potem na wyspy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didier Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Ja lece moim gratem w maju z okolic Poznania obecnie jestem w uk i wiecie co tu smiga sie caly czas bo nie ma zimy bede lecial do Amsterdamu a potem na wyspy :twisted: Wiem i juz nie moge doczekac bo tutaj zima trzyma i trzyma. Termin wspaniały (chyba juz zima odpusci :buttrock: ) A Amsterdam zawsze jest po drodze na wyspy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Witam wszystkich, jak ladnie sie czyta te rozne zakatki swiata... Ja jestem bardzo zapracowana ale weekend do Paryza napweno , jestem oczarowana tym klimatem..Wlasnie popoludniu robie rezerwacje na lotnisku na Lawicy a latem Londym objazdowka .. Wystarczy w zupelnosci, czlowiek ciezko pracuje i musi klimat zmienic koniecznie i miejsce rowniez.. pozdrawiam ,,,polly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes62 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 A ja wybiore sie na przekór wlasnie do Polski, na moto a jakze, bo takiej zabawy i atmosfery nigdzie indziej nie uswiadczysz ;) No bo ile w koncu mozna pracowac na zachodzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal.grom Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 czeto jeszcze raz ja. tak w ramach przypomnienia. jeżeli jest ktoś kto poważnie myśli o podrózy do szkocji przez Amsterdam w okolicy wakacji to prosze o kontkt np. na gg:6868009. ps dzis rozgrzalem na trasie moje sv. cudowne uczucie. do zobaczenia na drodze. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Christo Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 W Irlandii byłem i od tego czasu poważanie myślę o Szkocji. Jak ma wygladac Twój pobyt w Szkocji? Od razu po przyjeździe szukasz pracy i pozostajesz w jednym miejscu czy planujesz pierwszy tydzien lub dwa pośmigac i pozwiedzać? W moim przypadku raczej w grę wchodzi jedynie czerwiec lub wrzesień. No i nie wiem czy dostane 2 tygodnie urlopu bo w lipcu juz biore dwa na Chorwacje. Jesli dostane i urządzaja Cię jeden z tych dwóch miesięcy to jest duże prawdopodobieństwo, że wybiorę sie z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal.grom Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 W Irlandii byłem i od tego czasu poważanie myślę o Szkocji. Jak ma wygladac Twój pobyt w Szkocji? Od razu po przyjeździe szukasz pracy i pozostajesz w jednym miejscu czy planujesz pierwszy tydzien lub dwa pośmigac i pozwiedzać? W moim przypadku raczej w grę wchodzi jedynie czerwiec lub wrzesień. No i nie wiem czy dostane 2 tygodnie urlopu bo w lipcu juz biore dwa na Chorwacje. Jesli dostane i urządzaja Cię jeden z tych dwóch miesięcy to jest duże prawdopodobieństwo, że wybiorę sie z TobąA wiec tak. termin wyjazdu uzalezniony jest bardzo od terminu zakonczenia sesji tzn polowa - koniec czerwca. moze cos sie uda przyspieszyc ale nie nalezy sie na to nastawiac. A jak juz dojade do Szkocji to parkuje u kumpla i ruszam na poszukiwanie pracodawcy. jak juz sie zaczepie to będe śmigał i śmigał gdzie sie da :smile: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi