Misza Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Jak myślicie Ural-ec dojedzie taki kawal drogi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ja napewno keidys pojade na Ukraine ,ale blokuje mnie brak prawka sprzet nawet WSK bym pojechał bez ubizania posiadaczom WSK ,a kasa to mozna od kogos pozyczyc te pare stowek na podroz jak sie nie ma zaskurniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Jak myślicie Ural-ec dojedzie taki kawal drogi ??Gwarancji nie ma ale jasne, że dojedzie :) (najwyżej z przygodami)Lepiej Uralem niż japonią. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Jak myślicie Ural-ec dojedzie taki kawal drogi ?? Sznurek sie zawsze bierze, nie musi być potrzeby go użyciaale każdy motocykl powinien dojechać jeśli łagodnie traktowany Redas napisał :Ja napewno keidys pojade na Ukraine ,ale blokuje mnie brak prawka sprzet nawet WSK bym pojechał bez ubizania posiadaczom WSK ,a kasa to mozna od kogos pozyczyc te pare stowek na podroz jak sie nie ma zaskurniaków Wiesz , pasażer też motocyklista. No i jeszcze Michał - Lwów nie zawadzi. Więc w sumie nie jest tak źle - jest czterech, można by już coś kombinować... - co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2003 1 jest we czwartek, wtedy można ruszać.na jak długo ma to być ten wyjazd?jak to widzicie?proszę o szczegóły.Ja jechałbym na swojej XT.A może lepiej wziąć zaprzęg, umieścimy w nim nasze graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi