Arcer Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Poszukuję informacji na temat Suzuki RG 80 Gamma. Szczególnie danych technicznych i serwisowych, może jakieś schematy (np. silnika, czy elektryki), a miłoby było też przeczytać opinie użytkowników. Mogą być jakieś fotki, ale niekoniecznie (i nie z BikePics.com). Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 ja mialem do niedawna RG...schematów nie mam, ale spalanie schodziło ponizej 5l, vmax ok 100. Ogólnie bylem zadowolony. fotki tu http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=37891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Spalanie spore... Przy jeżdzie z pełnym gazem do tylu dochodziło? Aha, jaki miałeś rocznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 rocznik 96. przy jezdzie na pelnym gazie najwiecej 6l mi spalilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 spalanie można spokojnie ograniczyć do 4 litrów,motorek ogółem bardzo fajny,chociaz wyglad pozostawia troche do zyczenia,jak kolega Empire napisał v-max kolo 100,w zaleznosci czy cos wymieniałeś na częsci "tuningowe" czy nie,no i czy masz blokade,czesci raczej dostepne,zwlaszcza uzywki na allegro...Empire przeciez niedawno kupiles rg a juz ci zwineli :?: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 No wlasnie ja sie za*eb*lem :/ Ale na 90% wiem kto mi je zwinął...W niedziele nie robie nachodu. Jutro ide to sprawdzic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Empire Zgłośiłes na Policje? Mysle ze tak . Ale jak nie to zgłoś i do tej osoby przejedz sie z panami niebieskimi? Mógłbys podac bliżej jak ci ja zaje*** z garazu piwnicy itd? Ogułem to wspułczuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Niewiem jak to sie stalo, bylo w nocy...Garaz byl zamkniety z przodu na klodke, klodka odpilowana, szyba w samochodzie wybita, suzuki ani sladu...Takich to za przeproszeniem powinno sie zaj**ać przywlasnej matce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Empire trzeba bylo od razu nachód robić jak tylko masz jakieś podejrzenia :!: i od razu z policją :!: bo tak to motor moze juz byc u innej osoby :? oczywiście zycze powodzenia w odnalezieniu :!: :!: [ Dopisane: 22-01-2006, 19:38 ]Empire trzeba zamykac blokade na kierownice (tą oryginalną) wtedy duzo trudniej jest moto wyciągnąć a co dopiero odjechać,odprowadzić gdzieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 A wracając do tematu, czy inni uzytkownicy tego modelu Suzi mają ochotę porównać go np. ze swoimi poprzednimi motorkami lub napisać cokoliwek na jego temat? I bardziej osobiste, tym lepiej :-P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 RG 80-RS 50. RSka taka bardziej nowoczesna byla...:P Chociaz strasznie mi pierdziała...RG taki bardziej basowy dzwiek ma :P A z RG jestem zadowolony :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Empire i co znalazła się?a chociaż ubezpieczona była/jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 była i jest ubezpieczona...znalazła sie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk_bks Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 a czy mozna jakos zdobyc te schematy do suzuki rg90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi