kacper_84 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 :biggrin: Ja tez nie doczytalem :icon_mrgreen: A bylo juz zapozno jak wlaczylem kom i odczytalem smsa ze jest spotkanieArti dzieki za smska :notworthy: Do zobaczenia na nastepnym :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 no szkoda chlopaki ze was nie bylobo wychylilismy kilka glebszych :crossy: ale co sie odwlecze to nie uciecze :wink: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Dzisiaj Piotrki (GS i kawa) proponowali mi śmiganko :clap: , a moje siedzenie Qrwa u tapicera :buttrock: , później kilkanaście motorków przemykało pod moim blokiem.Szlak mnie trafiał że maszyna uziemiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 twoja jest uziemiona ? kocyk pod dupe i śmigasz - ja mam już pół silnika rozbebłane :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Dzisiaj Piotrki (GS i kawa) proponowali mi śmiganko :wink: , a moje siedzenie Qrwa u tapicera :crossy: , później kilkanaście motorków przemykało pod moim blokiem.Szlak mnie trafiał że maszyna uziemiona Oj szkoda Kamieniu że Cie nie było śmigaliśmy w 4 motorki :) (a mówiłem poduszke pod du.. i jazda), było całkiem sympatycznie i pogoda wiosenna ;) do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 witam po przerwie:) ja wczoraj byłem na lublinku na pogoni:) pogoda super trasa niezła co prawda jechaliśmy z rodzinka na klr-ce starszy, ja, i mój brat na dt 125 i Gumiś na ttr-ce, poza konkursem ale traske zaliczyliśmy i jesteśmy z siebie dumni:) w końcu enduro ma sezon na okragło:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Jakby ktos chcial to daje link do nowego filmu... Material pochodzi z Katowic :icon_mrgreen: http://s003.wyslijto.pl/index.php?file_id=...&down=&gk=money :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Witam wszystkich towarzyszy z Łodzi.Mam do Was pytanie, czy znacie może termin najbliższego motobazaru w Łodzi? Jest on jeszcze w tym roku czy na początku przyszłego?Z góry dziękuje za odpowiedź.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Pewnie jak co roku bedzie w styczniu... Ale ktorego dokladnie to nie wiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 13 styczeń z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Kto się pisze na sylwestra w Iron Horsie ?? 80zł od osoby – nie ma żadnych ograniczeń na przynoszenie własnego zaopatrzenia !! Ja się zapisuje na tą impre!! :banghead: :banghead: :biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 http://videos.streetfire.net/video/b8144ad...886006c2200.htm Siedze chory i mi sie nudzi w domu wiec tworze filmy... lol :banghead: http://www.dailymotion.com/video/xpwvw_stoppieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Kto się pisze na sylwestra w Iron Horsie ?? 80zł od osoby – nie ma żadnych ograniczeń na przynoszenie własnego zaopatrzenia !! Ja się zapisuje na tą impre!! :lalag: :crossy: :) :( No i jak ktoś się pisze?Chciałbym podkreślić fakt, że pisząc, że nie ma żadnych ograniczeń na własne zaopatrzenia dotyczy to również alkoholu. Fajnie by było w przyszłym tygodniu zrobić już rezerwację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 ja bym reflektował ale niestety wyjeżdzam, szkoda że wcześniej nie dałeś znać:icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 a no szkoda, zaczynam się obawiać o skłąd sylwestrowy :/ a na marginesie - zabrałem się za robienie nowego siodła dla kawy:http://img378.imageshack.us/img378/5979/dsc03166kx6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi