pracocholik Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam kto z Łodzi pojedzie do Nieborowa ? CZY MOŻEMY SIĘ GDZIEŚ SPOTKAĆ ŻEBYM NIE JECHAŁ SAM? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Witam wszystkich !! Jest sprawa, 9 wrzesnia moj kolega ktory latal swego czasu na CBRce hajta sie, moze zrobimy mu jakas eskorte ?? Jest ktos chetny ?? Chlopak na bank by sie ucieszyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zawsze mozna mu troche pochalasowac :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 ślub to taka istotna okoliczność czy on napewno tego chce? podaj bliższe namiary podjadę czemu nie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Witam po długiej nieobecności.No to może i ja się zjawie na ślubiku. Choc na razie nie obiecuje na 100%. Ten żonkoś to jeździ jeszcze?Kurcze znowu mnie nie bedzie we środe na placu - pracuję 14-22.Muszę obczaić z rodzinką jak kto bedzie na działce, może znowu zrobimy ognicho jak wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Kolo jest z Plocka, hajta sie z moja sasiadka, poznalem go przypadkowo jak poszedlem do sasiada po prostownik do akumulatora, okazal sie byc bardzo w porzadku typem... Wiem, ze cala ceremonia ma sie odbyc 9 wrzesnia, im wiecej sie dowiem, tym wiecej zapodam na forum... Dzieki, ze jak na razie sie na to piszecie !! A co do tego, czy Szymon aktualnie czyms smiga ? Niestety nie :icon_razz: W koncu slub, wesele i inne takie atrakcje wieczoru to nie byle pierdniecie komara tylko sporo wydatkow, z tego co sie orientuje ma zamiar cos kupic w najblizszym czasie... A tak wogule, widzieliscie co robia tu kolo mnie na Aleja Wlokniarzy ?? Masakra, jak tylko skoncza to chyba bedzie to najlepsza traska w Lodzi zeby polatac... Pozdrawiam !! Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jak zrobią to może i bedzie najlepsza, tylko czy jak robia w te deszcze to czy po zimie znowu nie bedzie najgorsza? Mam takie obawy, choć oczywiście tak jak Ty nie moge się doczekać kiedy skończą te remonty i bedzie można jeździc tu i tam bez obaw że sobie co urwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ja tam juz jutro wjezdzam na ten odcinek kolo Pojezierskiej, wyglada elegancko... Zaloze Sobie tylko stelaz na tyl i troche tam poszaleje !! :] A co do tego robienia w deszcz to faktycznie lipa na maxa :/ Ale kto wie jak to bedzie... Widzialem tablice, ze przeznaczyli na to 144 miliony euro... :| Na poczatku pracowali w dzien i w nocy, teraz widze ze chlopaki sie troche opierdzielaja, ale i tak im to calkiem sprawnie idzie... Podobno do konca pazdziernika maja oddac obydwie strony bo inaczej straca kaske z Unii... :/ Czarno to troche widze, ale co tam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 zauważyłem ciekawe zjawisko, już nie malują pasów tą śliską farbą tylko jakąs podgumowaną, wczoraj chciałem sprawdzić na mokrym i stoppie zrobiłem skutem przed swiatłami :icon_razz: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Lubisz jakos agresywniej polatac ?? Mozna by bylo sie zgadac na jakies smiganie... Co Ty na to ?? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Siemka. Ja tak troche z innej beczki. Brał ktoś namiary na "bajzlu" od gości którzy obszywają siedzenia skórą ?moje prawie całe sie popruło, musze je przeszyć, bo nie będe miał na czym dupy posadzićSłyszałem też że gdzieś w Kazas jest jakiś dobry kaletnik (tak to sie chyba nazywa), może na niego ma ktoś namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Raczej tapicer... Nie pamietam kto mi to napisal, ale pewnie Ci sie przyda... Miedzy Pabianicami a Bełchatowem jest wieś Rydzyny. Tak jest świetny i niedrogi tapicer. Robiłem u niego kanapę do XT jak mi ją pies kolegi pożarł. Zapłaciłem 80 zł i za dwa dni miałem kanapę., podczas gdy na Maratońskiej w Łodzi koleś zawołał 200 zyli i ponad 10 dni czekania miało być.W Rydzynach tak zrobił mi ten gość kanapę, że tylko doświadczony machanik z serwisu Yamahy zuważył, że coś było robione.NAaprawdę godny polecenia.Jadąc z Pabianic na Bełchatów we wsi Jadwinin skręcasz w lewo na wspomniene Rydzyny. Tapicer jest po lewej stronie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Lubisz jakos agresywniej polatac ?? Mozna by bylo sie zgadac na jakies smiganie... Co Ty na to ?? 8) jasssne, Ty na cebrze ja na skuterku :icon_razz: , chyba że w teren się zapuścisz to wezmę drugiego sprzęta :icon_razz: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Swego czasu latalem endurakiem.. :icon_razz: Za rok moze jakies supermoto Sobie strzele, zobaczymy... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Raczej tapicer... Nie pamietam kto mi to napisal, ale pewnie Ci sie przyda... Miedzy Pabianicami a Bełchatowem jest wieś Rydzyny. Tak jest świetny i niedrogi tapicer. Robiłem u niego kanapę do XT jak mi ją pies kolegi pożarł. Zapłaciłem 80 zł i za dwa dni miałem kanapę., podczas gdy na Maratońskiej w Łodzi koleś zawołał 200 zyli i ponad 10 dni czekania miało być.W Rydzynach tak zrobił mi ten gość kanapę, że tylko doświadczony machanik z serwisu Yamahy zuważył, że coś było robione.NAaprawdę godny polecenia.Jadąc z Pabianic na Bełchatów we wsi Jadwinin skręcasz w lewo na wspomniene Rydzyny. Tapicer jest po lewej stronie drogi. THX dobry człowieku, pewnie skorzystam. :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi